Aleksandra Nikolić i Filip Car već neko vreme nisu zajedno, a brojne svađe i nesuglasice su ostavili iza sebe zbog ćerkice Leone.

Filip Car je u više navrata istakao da se plaši toga da ćerkicu neće viđati, a sada je na Instagramu oduševio prizorom. Mala Leona je doputovala u Hrvatsku gde Filip živi sa svojom porodicom, a ponosni tata je pozirao sa naslednicom i pokazao kako provode vreme.

Sve je uređeno po poslednjim trendovima Autor: Printscreen Instagram

Filip Car iako je imao nekoliko romansi u rijalitiju "Zadruga" samo majku svog deteta Aleksandru odveo je u svoju rodnu Crikvenicu u Hrvatskoj gde ju je upoznao sa roditeljima i sestrom.

Naime, Car i Aleksandra su uživali u kući smeštenoj u selu Dramalj, nedaleko od Crikvenice.

U pitanju je kuća na dva sprata koja se nalazi na brdu. U prizemlju se nalazi poslovni prostor, dok je pogled smešten prema Jadranskom moru.

Filip je jednom prilikom pokazao magičan pogled sa velike terase u dnevnom boravku, kao i deo unutrašnjosti vile koja je, koliko se može videti, uređena po poslednjim trendovima.

Osim toga Filip Car je jednom prilikom pokazao i kako izgleda unutrašnjost njegovog doma u Hrvatskoj.

Zbog afere sa Majom pobesneo

untitled1.jpg
Damir Dervišagić, Nenad Kostić 

"Vidim i Maja me je omekšala da smo bili zajedno, hvala joj! Ima li još neka da se javi ove godine pa da me ocinkari ponosno? Ne bih da sam Nejmar, manje su njega drukale nego mene! Hvala svima koji su me namestili baš u momentu kad mi ćerka treba noći jer znate da zakonski ne mogu preći granicu da je vidim trenutno", počeo je on i dodao:

"A i da sam po prvi put za ne znam koliko godina na pravom putu i da je najveći izazov u životu tik ispred mene. Ovoj ludničarki ne zameram jer je opsesivno bolesno zaljubljena godinama i onda kad se popletem o nju i pokušam pobeći idu ovakve stvari. al ovi mnogi koji joj u tome pomažete da bi kao mene ugrozili ste gori od nje sto puta i i od mog problematičnog k****. Da ne zaboravim da se zahvalim curama koje me nisu omekšali ove godine da smo bili zajedno hvala divne ste - poručio je on na storiju.

Kurir.rs/Blic

 Bonus video:

05:30
Jelena Golubović presrećna što je Kristijan s njom u rijalitiju Izvor: Kurir