2 INSTITUCIJE NISU USPELE DA GA PREVASPITAJU, JA SAM TREĆA! Jelena Ilić van sebe posle jezivog sukoba Marinkovića i Bakija B3: Neće da mu ćuti, skočila U NAPAD!

Printscreen/Happy

Sukob Bakija B3 i Ivana Marinkovića podigao je celu vilu "Parova" na noge.

U poseti rijaliti kući, voditeljku posebno je zanimalo kako je moguće da je ivan zadobio prelom rebra kada se na snimku vidi da ga je Baki udario u glavu. Da je nastradao kako tvrdi da jeste, mnogi cene da ne bi mogao ni da stoji.

"Konstatovano je u bolnici da imam prelom sedmog rebra sa leve strane... Nisam neko ko traži mirovanje. Ogradiću se od toga da Ivan nekog provocira... Nakon emisije došlo do sukoba Alena i mene. Prepirka se preselila za sto i u raspravku se uključila i Jelena. Baki je ustao i provocirao se*sualnim činom Jelenu, na šta je Jelena odreagovala i lupila mu šamar. Jelena je istog momenta odvedena u izolaciju, nije ni stigla da skine bubicu, ja sam stajao ovde gde je tepih, Baki se zatrčao i udario me glavom u predelu vilice", objasnio joj je Ivan.

Po izlasku iz izolacije oglasio se i denser.

"Kad god se neko svađa uvek se neko ubacuje. Ja ne bežim od istine, postoji video zapis. Ustao sam u momentu dok je Jelena bila u fazi pucanja. Tu je bilo prepucavanje sa svih strana. Nisam ni stigao do njenog maleckog du*eta i već sam dobio šamar. Ništa nije bilo bezobrazno sem peršuna i praziluka. To je taj peršun i šargarepica koji vire, možeš da ideš i za Ameriku, to ostaje! Nisam ni metar došao do nje ja sam dobio dobar udarac, nije to bio šamar, čak me i šutnula. Iznenađen da će devojka da me udari. Ali ona ima dečka, pa reko' bolje dečku da vratim. Ivan kad je video da me njegova devojka udarila zasladio se, bio mu je lepo, ja sam prišao, ruke su mi bile iza, krenuo sam glavom. Međutim on je toliko vrisnuo. To je jedan jedini udarac koji je dobio glavom od mene i to je sve", uveravao je sve Baki.

Happy screenshot 
foto: Happy screenshot

Jelena se takođe ubacila u raspravu. I te kako je imala šta da kaže.

"Čovek nije dovoljno inteligentan pa je krenuo sa svojim se*sualnim insinuacijama koje redovno upotrebljava kada provocira žene. Odlučila sam da mu ne ostanem dužna... Bio je u dve institucije koje nisu uspele da ga prevaspitaju, ja sam ta treća", izjavila je Jelena.

Printscreen Happy TV 
foto: Printscreen Happy tv

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot