DISKVALIFIKOVANI UČESNIK SE VRAĆA U ELITU! Oglasio se i progovorio o novoj sezoni: "Jedva čekam da uđem, produkcija je..."

Damir Dervišagić, Screenshot

U domaćim medijima sve više se spekuliše ko će biti deo osme sezone rijalitija "Zadruga", a ekipa domaćih medija saznala je ime jednog od njih.

Screenshot 
foto: screenshot

Naime, Danijel Dujković Munjez, koji je pred kraj Elite diskvalifikovan izu šou programa, vraća se od septembra kao učesnik u Belu kuću.

- Spreman sam kao zapeta puška i jedva čekam da uđem, a produkcija me je ispoštovala maksimalno. Kad uđe ide jako veliki gas i to je to - rekao je on, a onda se osvrnuo na diskvalifikaciju u poslednjoj sezoni "Elite".

Printscreen 
foto: Printscreen

- Što se tiče toga nikada sebi više ne bih dozvolio da imam fizički kontakt, a prvu godinu sam došao do izražaja što se tiče tih stvari i znam što sam to radio. Nikada više u životu ni na koga ne bih digao ruku.

Kažnjavan zbog agresivnog ponašanja

Podsetimo, Danijel Dujković Munjez u Eliti je kažnjen tromesečnim honorarom zbog agresivnog ponašanja prema Urošu Staniću.

Naime, pravila rijalitija su saopštena svakom učesniku pre samog ulaska u "Elitu", a kršenje istih strogo je kažnjivo.

Upravo zbog toga, Veliki šef je tada doneo hitnu odluku da Danijela Dujkovića Munjeza kazni oduzimanjem tromesečnog honorara zbog agresivnog ponašanja prema Urošu Staniću.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

This browser does not support the video element.

STARS EP 354  Kurir TV