POZNATA JOŠ JEDNA UČESNICA "ELITE 8"! Matora tvrdi da su bile INTIMNE, a javnost je već zna od ranije!

Damir Dervišagić, Screenshot

Bivša zadrugarka Ana Spasojević biće jedna od učesnica "Elitu 8", što je javno potvrdila.

Naime, bliži se početak osme sezone rijalitija "Zadruga 8 Elita", a sada se oglasila bivša rijaliti učesnica Ana Spasojević i potvrdila ulazak na imanje u Šimanovcima.

Printscreen YouTube 
foto: Printscreen YouTube

- Elita 8? - upitali su je.

- Evo, zvanično DA - otkrila je.

Inače, Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora definitivno su stavile tačku na svoj brak, a Matora se nedavno izlanula, pa otkrila da je bila intimna sa bivšom zadrugarkom, Anom Spasojević.

Naime, ona je razgovarala sa cimerima u Eliti, pa im priznala da je imala akciju sa Anom, ali da su nakon toga ostale u dobrim odnosima i da je Ana redovno posećivala Anitu i nju:

Printscreen/instagram/anaspasojevic 
foto: Printscreen/instagram/anaspasojevic

- Čula sam da me i ona sada pljuje, ne znam koliko je to istina. Bile smo u jednom rijalitiju, posle smo se poje**** jednom, bila je kod mene i Anite u stanu, sve najnormalnije - otkrila je Matora.

Odmah se oglasila Ana Spasojević, koja je burno reagovala na ovu Matorinu izjavu, pa joj je žestoko odgovorila:

- Lošeg doušnika ima što se informacija iz spoljnog sveta tiče. Njoj je rođena majka rekla da sam joj ja drug i da sam iskrena sa njom, tako da meni je to dovoljno, za njeno ponašanje trenutno i što preko mene pokušava da izbaci svoj bes, treba da je bude sramota. Toliko - prokomentarisala je Ana za "Republiku".

Kurir/Blic

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ana Spasojević se pohvalila medaljama  Instagram