RIJALITI NE MOŽE BEZ KULIĆA! Pregovaraju za ulazak u Elitu 8?! Sprema se haos!

Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

Rijaliti sezona na Pink televiziji ne može da prođe bez članova porodice Kulić! Kako saznajemo, "krčka" se veliki povratak Miljane Kulić, koja je u prethodnoj sezoni bila diskvalifikovana pred sam kraj, ali i njene majke Marije!

Miljana i Marija su, juče 20. avgusta, u popodnevnim časovima, posetile zgradu Pinka na Dedinju, kako bi razgovarale sa čelnim ljudima. Tamo su se zadržale više od dva sata, a nakon njih na Pink su stigli Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović.

Još uvek nije potvrđeno da li će i Marija ući u rijaliti ili je juče došla samo kao Miljanina podrška, pošto Miksi ima maloletnog sina o kom uglavnom brine baka, dok je majka u rijalitiju.

Printscreen, Printscreen/Zadruga 
foto: Printscreen, Printscreen/Zadruga

Podsetimo, pre Kulića, Stefan Karić bio je u kabinetu Velikog šefa, Željka Mitrovića, kada je saopšteno da je Karić prvi, zvanični učesnik "Elite 8".

- Tebi je lako, tebe cice vole. Malo si ponekad nervozan, ali to si, koliko razumem, sredio? - upitao je Mitrović Karića tokom razgovora.

- Popravio sam se, sredio sam to. Nisam više kratkog fitilja, malo sam sazreo, što se kaže - naglasio je Stefan.

- Uvek ima druge šanse - dodao je Veliki šeg.

- Za mene treće - našalio se Karić, na konto toga što treći put ulazi u rijaliti i poručio svim gledaocima: "Gledajte, biće ozbiljan šou".

kurir.rs/republika