IVAN MARINKOVIĆ NEĆE DA POTPIŠE PAPIRE ZA RAZVOD! Jelena danima pokušava da dođe do njega, evo gde mu je ostavila dokumenta!

Petar Aleksić

Jelena Marinković prevarila je svog supruga Ivana Marinkovića tokom boravka u "Eliti" zbog čega je par odlučio da se razvede.

Jelena Marinković navodno danima pokušava da dođe do Ivana kako bi mu dala papire za sporazumni razvod braka, a on je izbegavao da preuzme dokumenta.

Međutim, znajući da će Ivan sutra gostovati u emisiji "Narod pita", Jelena je papire za razvod ostavila na portirnici zgrade Pinka.

Podsetimo, Ivan Marinković i njegova supruga Jelena planiraju da se razvedu zbog njene prevare u rijalitiju, a ona je nedavno iznela niz detalja za koje javnost ne zna.

Pritnscreen 
foto: Pritnscreen

- Tražio mi je pare za hranu koju sam jela... To je tragikomično - kazala je Jelena na početku.

- Rekao je mojoj drugarici: "Kad će ona da vrati novac?"... Čudila se, a on je rekao: "To je hrana koju sam ja platio". Ja sam imala posebnu hranu u rijalitiju jer sam vegetarijanac, to smo platili unapred. Eto, nek mi svede sve račune, da rešavamo pred razvod, što da ne - kazala je Jelena na "Pinku" u programu uživo.

kurir.rs/pink

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ivan marinkovic cepa Jelenine fotografije  Instagram