KUĆA BEZ FASADE, ZARASLA U KOROV: Ovako je nekada izgledao Miljanin dom u Nišu, od starine napravila velelepnu vilu (FOTO)

Od trošne kuće Miljana Kulić napravila je dom za poželeti.

Printscreen/Petar Aleksić

Miljana Kulić nikada nije krila da je u rijalitiju zaradila ogromnu sumu novca, a retko ko je video njenu kuću pre nego što je postala deo šoua.

Pritnscreen 

Prva rijaliti majka živela je u Nišu sa roditeljima u kući obrasloj u korov, što se može videti i na Guglovim mapama. Dom porodice Kulić tada je izgledao potpuno drugačije nego danas, bila je bez fasade, kapija oronula, dvorište zaraslo u korov neki delovi kuće nisu ni postojali.

Printscreen/Google Maps 

Zidovi bez fasade, oronula kapija i biljke zarasle u korov samo su neki od prizora starog doma.

Podsetimo, Kulićeva je u jednoj sezoni "Zadruge" navodno za svoje učešće trebalo da dobija oko 3.000 evra nedeljno, odnosno oko 120.000 evra za 10 meseci, koliko je sezona trajala.

Printscreen/Google Maps 

Učešćenjem u nekoliko sezona rijalitija "Zadruga" , Miljana je zaradila novac kako bi renovirala kuću i sada njene komšije u Nišu mogu samo da joj pozavide.

Unutrašnjost je potpuno renovirana, "udarena" je nova fasada, a ogromna kapija krije šta se dešava u njihovom dvorištu.

Podsetimo, Miljana je trenutno u rijalitiju "Elita" i ponovo je trudna sa Lazarem Čolićem Zolom, te je javno rekla da će ovoga puta roditi dete bez obzira na mišljenje njene majke i okoline.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Miljana Kulić - Ja sam najlepša na svetu  Kurir