BIVŠA ZADRUGARKA NE OSTAVLJA NA MIRU PEĐU MEDENICU! Ponovo ga pecnula: Imam prepiske, njegove demo snimke...

Printscreen/ Toxic Tv

Haos u najavi.

Pevačica Jovana Cvijanović tokom svog učešća u "Eliti" priredila je ogromnu neprijatnost brojnim sportistima i pevačima s domaće estrade obelodanivši da je bila s njima u emotivnim vezama.

Na spisku navodnih Jovaninih ljubavnika našao se i oženjeni folker Peđa Medenica, a ona je sada otkrila da za sve svoje tvrdnje ima dokaze.

Screenshot, Starsport, Nemanja Nikolić 

Kako kaže, sve čuva u telefonu.

- Otkad imam svoj prvi telefon, sve je tu. Ništa nisam brisala. Niko me nije tužio baš zato što pričam istinu. Mnogi su pričali da sam lagala unutra, da izmišljam... U jednoj emisiji sam pokazala neke dokaze - rekla je ona u "REDakciji", a potom se nakratko osvrnula na priče o njenoj navodnoj vezi s Peđom Medenicom.

- Imam prepiske, imam demo snimke pesama koje je komponovao za druge pevače. Imam sve... Mada, ne bih ja Peđu više spominjala, da ne zatežem situaciju više zbog njegovog privatnog života - predomislila se ona.

Iako je mnoge javno raskrinkala, kaže da joj poznati i dalje pišu.

- Pisao mi je jedan fudbaler nedavno, dve naše pevačice su bile u odnosu sa njim. Pisao je da se vidimo, družimo... Zvao me na večeru, pa na zatvoreni bazen, na spa... Sve sam to odbila. Ne zanima me trenutno.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ana Nikolić rešena da napravi dete sa dečkom u rijalitiju  Kurir