"PILA JE LEKOVE ZA PSIHU U PRVOM MESECU, NEK JE BOG U POMOĆI ŠTA ĆE DA SE RODI!" Marija otkrila strašne detalje o Miljaninoj trudnoći: Ne uzimam dete u ruke!

Njena majka Marija nikada nijen podržavala njihovu vezu, te ne krije da je besna, a sada se oglasila na Instagramu i otkrila šta misli o svemu, objavivši dopisivanje sa fanovima koji joj trenutno pružaju podršku.

Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

Miljana Kulić saznala je da trudna sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je podržao njenu trudnoću, te je Miljana odlučila da će ovog puta zadržati njegovo dete.

Njena majka Marija nikada nijen podržavala njihovu vezu, te ne krije da je besna, a sada se oglasila na Instagramu i otkrila šta misli o svemu, objavivši dopisivanje sa fanovima koji joj trenutno pružaju podršku.

Printscreen/Zadruga 

- Kako meni neko da se sveti, neću ja da rađam niti da ga čuvam. Ja sa tom trudnoćom nemam nikakve veze. Očuvala sam tri ćerke, unuka, a druge koje rađaju neka čuvaju. Ja više zdravstveno nisam u mogućnosti. Tri operacije, 30 zračenja i tri hemioterapije i to bi bilo to od mene. Nemam nikakve veze ni sa trudnoćom ni sa detetom - napisala je Marija, koja je istakla od samog početka da ne podržava ćerku da rodi dete.

- Neće vala ovaj put. Pa ovo li dozvolim da padne na moja leđa, ona bi do godine ponovo. Ne vala više. Sami neka rađaju i čuvaju kako znaju. Mene ne zanima. Ako ne mogu, postoje socijalne službe. Zamislite Miljanu i Zolu kako čuvaju dete, a pritom Bog neka je u pomoći šta se sve rađa od psihičkih lekova koje je pila u prvih mesec dana - napisala je Kulićka.

Marija je dodala da smatra da je Zola napravio Miljani dete iz koristi.

- Ni to ne priznajem, dete iz koristi - napisala je Marija.

- Jao jeste Marija, ali kad se rodi i kad ga uzmeš u ruke... Šta da radiš, tvoja krv. Nego spasavaj je dok možeš. Nek ti je Bog u pomoći. Kako ga nije sramota, neradnik jedan debeli. Koristi to što ga Miksi voli. Ta njegova majka što ćuti, što ne utiče na njega - glasila je poruka koja je stigla Mariji, a ona je odgovorila:

- Ne uzimam ja više u ruke. Željko je porastao, sada ga vodim za rukicu. Drugo me ništa ne zanima - odgovorila je Kulićla.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Miljana Kulić napravila skandal u avionu  Kurir