Nedelja, 2. jun, biće izborni dan u Srbiji. Tim povodom na Kurir televiziji emitovaćemo specijal “Srbija bira ‘24”, od 19.55h. Budite uz nas tokom cele večeri, jer ćete dobijati pravovremene i merodavne informacije.

U okviru ove višečasovne specijalne emisije sa vama će biti voditelji Silvija Slamnig, Slaviša Veselinović i Nikola Topalović. Imaćete priliku da pratite najnovije procene rezultata, koje će stizati od IPSOS-a i CeSID-a, dok će najstručnije analize izbornih okolnosti i rezulatata dati brojni relevantni gosti u studiju.

Zahvaljujući reporterima koji će se uključivati iz više gradova- Beograda, Niša, Novog Sada, Subotice, Sremske Mitrovice, Vrnjačke Banje, Sjenice i Raške, dobijaćete informacije iz izbornih štabova iz minuta u minut.

Veoma precizna, jasna i razumljiva grafika, olakšaće vizuelizaciju procene izbornih rezultata, kao i razumevanje odnosa postignutih rezultata.

Preliminarni rezultati, vrhunska analiza uz istaknute stručne goste, informacije iz minuta u minut, čekaju vas na Kurir televiziji, u nedelju 2. juna! Specijal “SRBIJA BIRA ‘24” počinje u 19.55!