CREVO KOJE JE RASTEGLJIVO: Savršen izbor za letnje dane i sređivanje dvorišta!
Foto: Promo

CREVO KOJE JE RASTEGLJIVO: Savršen izbor za letnje dane i sređivanje dvorišta!

Vesti -

Svi koji imaju baštu ili dvorište, gledaju da njihovo sređivanje bude što praktičnije. A svi znamo da je nezamislivo da u bašti nemate crevo. I to želite neko koje je korisno i za druge stvari kao npr vaš automobil, za garažu, kućne ljubimce ili bilo šta drugo što možete da smislite. Za sve ovo potrebno vam je rastegljivo crevo koje je lagano, izdržljivo, i postojano, koje se nikada neće prelomiti, presaviti ili uplesti.

Ovo rastegljivo crevo napravljeno je od izdržljivog, proširivog unutrašnjeg creva i spoljašnjeg creva od super jake mreže. I slobodno možemo reći da je ovo magično crevo, jer nije ni slično drugim koje ste do sada vidlei ili imali.

Hangar.rs
foto: Promo

Uz svako kupljeno crevo dobijate:

1. Priključak za slavinu sa navojem od 3/4 cola 2. Adapter za slavinu sa navojem od 3/4 na 1/2 cola 3. Pištolj za vodu sa brzom spojnicom sa više vrsta mlazeva

Karakteristike:

  • Kompatibino sa svim standarnim priključcima i nastavcima za creva za vodu
  • Automatski se povećava na 3x veću dužinu od sopstvene
  • Automatski se smanjuje na originalnu veličinu u sekundi
  • Bez uvijanja i pucanja
  • Praktično za odlaganje – ne zauzima mnogo mesta
  • U paketu dobijate i priključne spojnice na krajevima creva (fiksne), jedan dodatni priključak sa navojem za slavinu

Izdržljivo, praktično crevo za vodu koje se povećava na tri puta veću dužinu od originalne, dovoljno je samo da pustite vodu na slavini. Uživajte u radu oko kuće ili u bašti koristeći magično, rastegljivo crevo koje se neće uviti, prelomiti ili umrsiti.

Hangar.rs
foto: Promo

Kada završite upotrebu, prekinite dovod vode i crevo se automatski skuplja na prvobitnu dužinu i spremno je za brzo i lako odlaganje. Upotrebljivo je sa svim standardnim priključcima i nastavcima za creva za vodu. Crevo je izrađeno od izdržljivog, rastegljivog materijala i dužine je 30m.

Možete ga poručiti OVDE po ceni od 1.680 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track