Prvi školski dan je uzbudljiv i pun iščekivanja, ali često i stresan, kako za decu, tako i za roditelje. Priprema deteta za ovaj važan trenutak može biti izazovna, ali uz odgovarajuće alate, taj prelaz može biti mnogo lakši. *Edukativna kutija sa brojevima, satom i tablom* je upravo takav alat, koji na zabavan i interaktivan način pomaže deci da steknu osnovne školske veštine pre nego što zakorače u učionicu – pogledajte OVDE o čemu je reč.

et1.jpg
promo 
foto: Promo

Ova edukativna kutija nije samo igračka - to je kompletan set koji kombinuje učenje i zabavu, omogućavajući deci da na kreativan način savladaju važne stvari kao što su brojevi, vreme i pisanje. Kutija sadrži:

- **Brojeve:** Deca mogu vežbati prepoznavanje i slaganje brojeva, kao i rešavanje osnovnih matematičkih problema.

- **Sat sa kazaljkama koje se ručno pomeraju u svrhu učenja gledanja na sat:** Učenje kako da čitaju vreme postaje mnogo lakše kada mogu sami da pomeraju kazaljke i vizuelno povežu brojeve sa određenim vremenom.

- **Tabla za Pisanje i Crtanje:** Uz tablu i kredu, deca imaju priliku da vežbaju pisanje brojeva i slova, crtanje, kao i rešavanje zadataka. Ovaj deo seta podstiče kreativnost i finu motoriku.

Možda je baš ovo nešto što im treba pred polazak u školu, pa ne časite ni časa – poručite kutiju OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

et2.jpg
promo 
foto: Promo

Jedna od ključnih prednosti ove edukativne kutije je što omogućava deci da uče kroz igru. Deca su prirodno radoznala i vole da istražuju, a ovaj set im pruža priliku da to rade na način koji je prilagođen njihovom uzrastu. Vežbanje sa brojevima i satom, crtanje na tabli - sve to pomaže deci da razviju osnovne veštine koje će im biti potrebne u školi.

Možda je baš ovo nešto što im treba pred polazak u školu, pa ne časite ni časa – poručite kutiju OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo