Saveti za uređenje doma u jesen bez trošenja bogatstva
Foto: Promo

Saveti za uređenje doma u jesen bez trošenja bogatstva

Zabava -

Jesen donosi sa sobom prelepe boje i toplu atmosferu, a vaš dom može postati prava oaza udobnosti uz nekoliko jednostavnih, ali efektnih dekorativnih promena. Ne morate trošiti bogatstvo da biste stvorili prijatan ambijent – uz malo mašte i kreativnosti, možete svoj prostor transformisati u savršeno mesto za uživanje u hladnijim danima.

Prirodni materijali kao dekorativni elementi

Jedan od najlakših načina da unesete duh jeseni u svoj dom je korišćenje prirodnih materijala. Sakupljanje suvog lišća, šišarki, žireva i grana može biti zabavna aktivnost, a te prirodne elemente možete rasporediti po stolu, policama, ili ih staviti u staklene vaze. Pored toga, bundevama možete ukrasiti trpezarijski sto ili prag kuće, dajući prostoru autentičan jesenji izgled.

IQOS
foto: Promo

Topli tekstili za udobnost

Zamenite lagane letnje materijale toplijim tekstilima poput vunenih prekrivača, flanelskih jastučnica i pamučnih zavesa. Toplije boje kao što su narandžasta, bordo i smeđa, idealne su za stvaranje intimne atmosfere u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi. Postavljanje mekanog tepiha u prostoru gde provodite najviše vremena dodatno će doprineti osećaju udobnosti.

Svetlost kao ključni faktor

Uz jesen stižu i kraći dani, pa je osvetljenje u domu od izuzetne važnosti. Postavljanje sveća, lampiona i toplih svetiljki može uneti osećaj topline i umiriti prostor. Birajte sveće sa mirisima cimeta, vanile ili bundeve, koji će dodatno pojačati jesenju atmosferu u vašem domu.

Uradi sam dekoracije

Ako želite da dodatno uštedite, upustite se u pravljenje uradi sam dekoracija. Pravljenje venaca od suvog lišća i grana, izrada personalizovanih jastučića sa jesenjim motivima ili dekorisanje staklenih tegli svećama i cimet štapićima, samo su neki od načina kako možete kreativno ukrasiti svoj dom.

Održavanje svežine u domu

U jesenjim mesecima, sa zatvorenim prozorima i grejanjem, važno je održati svežinu u domu. Ako ste pušač ili živite sa nekim ko puši, miris cigareta može dodatno zagušiti prostor. U tom smislu, IQOS uređaji su savršeno rešenje. Ovi uređaji zagrevaju duvan, a ne sagorevaju ga, pružajući vam ukus pravog duvana bez dima. Prednost je i to što nema neprijatnog mirisa na odeći, rukama, koži ili nameštaju, što će dodatno doprineti svežini i prijatnoj atmosferi u vašem domu.

IQOS
foto: Promo

Jesen je savršeno vreme da unesete promene u svoj dom, a sa ovim jednostavnim i ekonomičnim savetima, možete uživati u toploj i ugodnoj atmosferi tokom celog sezone, bez velikih troškova.

IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track