Gledaoci su pokazali da rado svaki radni dan započinju uz jutarnju kafu i lepe i šarmantne Olju Lazarević i Snežanu Petrović, glavnu urednicu jutarnjeg programa Kurir televizije. Njih dve svakog jutra donose za vas najnovija dešavanja iz Srbije, regiona i celog sveta tokom svog trosatnog programa. Vrlo detaljan i studiozan pristup svemu aktuelnom, uz brojne goste, priloge i uključenja s terena, jedini je pravi pristup svim aktuelnim dešavanjima, značajnim društvenim i političkim temama, nevezano za doba dana. Jutarnji program Kurir televizije je uticajan, gledan i podiže svest o kontinuiranim i trenutnim problemima i temama, često izazivajući lančanu reakciju, odnosno odjek u ostalim medijima.

sneki.jpg
Kurir 
foto: Kurir

“Postavljamo standarde u ovoj vrsti formata. Publika je prepoznala dosadašnji pravac jutarnjeg programa kao svoj izbor, a upravo su gledaoci oni koji postavljaju kriterijume, koje mi iz jutarnjeg programa pratimo i nastojimo da ih ispunimo”, ističe Snežana Petrović, glavna urednica jutarnjeg programa Kurir televizije.

Gostovanja u studiju, uključenje dopisnika sa terena, polemike na goruće teme unose dinamiku u ovaj program, čineći ga jednim od najjačih tržišnih igrača među sličnim formatima.

hmcc6763a.jpg
Kurir 
foto: Kurir

O trenutnom statusu jutarnjeg programa Kurir televizije među sličnim formatima u Srbiji, Snežana Petrović kaže: “Dobar indikator gledanosti, popularnosti i lojalnosti jutarnjem programu Kurir televizije, jeste činjenica da smo nekada mi tragali za temama. Danas dobar deo njih dolazi do nas, zahvaljujući vernim gledaocima koji se javljaju sa zanimljivim informacijama, pričama i ličnim ispovestima.”

Pred nama je jesen i početak nove sezone na Kurir televiziji od 16. septembra. U novu sezonu, prema rečima urednice, ulaze spremniji nego ikada: “Jutarnji program Kurir televizije u jesenju sezonu ulazi još jače, još udarnije, sa još više jedinstvenih priča i ekskluziviteta. S obzirom na to da su naši gledaoci navikli da od Kurira uvek dobiju nešto drugačije, priče se jedinstvenim pristupom i "kurirovskim" pečatom, to svakako iziskuje dodatnu energiju, ali i ideju šta još ponuditi, a da nije već viđeno. Ideje su tu, naš tim je, kao i uvek, spreman, a na gledaocima je samo da ne menjaju kanal, jer će jesenja sezona u "Redakciji" biti više nego zanimljiva.”

hmcc6835a.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Započnite dan u dobrom društvu s pravim informacijama, svakog radnog dana od 7 sati na Kurir televiziji.