Vladimir Gak izabran je za predsednika Privredne komore Vojvodine na sednici Skupštini Privredne komore Vojvodine .

Posle dva mandata koliko je bio na čelu opštine Inđija mandat predsednika Privredne komore Vojvodine donosi nove izazove ali i nastavak rada sa privrednicima istakao je Gak u obraćanju članovima Skupštine Privredne komore Vojvodine .

img5487200148a34ab03a2ab72cdd28546av-1.jpg
promo 
foto: Promo

„ Nastaviću da radim u službi privrede , kako bi nastavili dobar kontinuitet rada Privredne komore Vojvodine , kao takve. Posebnu pažnju posvetićemo ženskom preduzetništvu , jer je to jedan od segmenata privrede koji se posebno razvija u poslednjim godinama. U poslednjih 20 godina u AP Vojvodini uloženo je preko 11 milijardi evra stranih investicija . Nastavićemo da kreiramo kvalitetan privredni ambijent za strane investitore ali i da podstičemo domaću privredu. Zajednički možemo da unapredimo sve mehanizme funkcionisanja koji će pomoći razvoju privrede i Privredna komora Vojvodina će vam biti na raspolaganju “ istakao je predsednik Privredne komore Vojvodine Vladimir Gak obraćajući se privrednicima na Skupštini Privredne komore Vojvodine .

imgfa3d7e24848a649b6304c36456a804cav-1.jpg
promo 
foto: Promo

Na sednici Skupštine Privredne komore Vojvodine obratila se potpredsednica Pokrajinske vlade Sandra Božić koja je istakla značaj saradnje Pokrajinske vlade i Privredne komore Vojvodine ističući da će i u buduće partnerski odnos i sinergija institucija biti temelj ka unapređenju privrednog ambijenta. Sednici skupštine prisustvovali su Vladimir Galić , potpredsednik Pokrajinske vlade i sekretar za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, državni sekretar Ministarstva privrede Darko Mitrović kao i predstavnici kompanije Tojo Tajers.

Vladimir Gak bio je predsednik opštine Inđija od 2016-2024. godine. Za vreme osmogodišnjeg mandata na čelu opštine Inđija privučeno je preko 26 novih investicija čija vrednost prelazi milijardu evra. Otvoreno je više od devet hiljada novih radnih mesta na teritoriji opštine , što je dovelo da zaposleni u Inđiji imaju najveću prosečnu platu u Sremskom okrugu i treću u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini.

Promo