Ona je ta o kojoj će se uskoro pričati! Novo lice Kurir televizije, mlada lavica, borac, bez dlake na jeziku – Kruna Una Mitrović!

Krunu Unu je život vrlo rano stavio pred ogromne izazove i predodredio za velike stvari. Mlada, britkog jezika, čvrstog i borbenog stava, nikada ne posustaje i ne odustaje. Najvažniju bitku izborila je kao dvanaestogodišnjakinja. To joj je dalo ubrzanu zrelost i lekcije koje je vode kroz život. Nekome ko je izašao iz najteže životne bitke kao pobednik, samo je nebo granica. Stabilna i čvrsta, bez straha od izazova, ne pristaje na kompromise. Savršeno odvaja bitno od nebitnog i otvoreno pristupa svemu lako prevazilazeći prepreke na koje nailazi.

screenshot-1.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Kurir

Najnoviji izazov vidi kao priliku da pokaže sve svoje talente i ne krije sreću što je baš ona novo lice Kurir televizije.

- Posao na Kurir televiziji za mene je novi izazov! Imam ponovo isti početnički entuzijazam, tu sirovu strast da istražujem, saznajem i pitam – pojasnila je Kruna Una.

Koliko je harizmatična i elokventna, uverićete se uskoro i sami, a lako ćete je upamtiti po neobičnom imenu.

screenshot-2.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Kurir

- Kruna jestaro srpsko ime, iako su mnogi mislili da su moji roditelji nešto izmislili. Una mi nije nadimak, to je deo mog imena - ističe ova šarmantna Beograđanka.

Kruna Una je novo lice Kurir televizije, koja je prepoznata kao televizija koja od lansiranja veruje u snagu mladih ljudi, njihov rast i razvoj.

- Puno poverenje i nade polažemo u mlade ljude, kojima želimo da pružimo šansu i omogućimo da razviju sve svoje potencijale. Verujemo da će Kruna Una uneti novu energiju i doprineti uspesima Kurir televizije - istakao je Aleksandar Đondović, News Director u Kuriru.