Ovogodišnja zemlja partenr je Reublika Srbija. Privredna komora Srbije i Privredna komora Vojvodine okupiili su 15 izlagača- predstavnika institucija i kompanija. Svečanom otvaranju prisustvovali su predsednik i potpredsednik Privredne komore Vojvodine Vladimir Gak i Boško Vučurević.

Privredna komora Vojvodine (7).jpg
promo 


Prisustvo preko 250 izlagača kao i prisustvo Republike Srbije na sajmu čini ovogodišnju manifestaciju značajnom jer je prisutno preko 1000 predstavnika privrede poručeno je na otvaranju sajma.

Privredna komora Vojvodine (2).jpg
promo 


Predsednik Privredne komore Vojvodine Vladimir Gak istakao je u obračanju medijima da je prisustvo Republike Srbije kao zemlje partnera veoma značajno za nastavak razvoja naših privreda. Republika Srbija je najznačajniji spoljnotrgovinski partner Republici Srpskoj. Vrednost spoljnotrgovinske razmene Srbije i Srpske za prvih šest meseci iznosio je oko 460 miliona evra. Privredna komora Vojvodine tradicionalno okuplja izlagače na ovom sajmu i ovo je osma godina da smo prisutni na ovom sajmu.
U cilju poboljšanja naših ekonomija i još boljeg plasiranja proizvoda u Privrednoj komori Vovodine 24. septembra biće organizovan Forum sa Republikom Srpskom kako bi zainteresovani privrednici iz Srpske mogli da razgovaraju sa privrednicima iz Srbije o plasiranju svojih proizvoda.

Privredna komora Vojvodine (4).jpg
promo 


Uoči otvaranja Sajma održan je sastanak u Područnoj Privrednoj komori Bijeljine na kojem je predsednik Privredne komore Vojvodine Vladimir Gak razgovarao sa predstavnicima komore RS, Područnih komora Banja Luke, Trebinja i Bijeljine , kao i kolegama iz naše zemlje- predstavnicima komora Srbije, Regionalnih komora Leskovac i Pirot.

promo U Bijeljini je otvoren Međunarodni sajam poljoprivrede lova i ribolova „ Interagro“


U ime dugogodišnje saradnje i kontinuirane podrške Sajmu u Bijeljini kao i radu na umrežavanju privrednika u cilju kreiranja kvalitetnijeg privrednog ambijenta vd direktor „AD Grad Bijeljina “Predrag Mićić uručio je priznanje potpredsedniku Privredne komore Vojvodine Bošku Vučureviću, koji je tom prilikom istakao značaj dosadašnje saradnje kao i daće Komora nastaviti da radi ne samo sa sajmom u Bijeljini već i sa komorama u Srpskoj sa kojima takođe postoji odlična saradnja na poboljšanju uslova za razvoj naših privreda.

Promo