Putujete ovog leta? Evo zašto podizanje evra na bankomatima olakšava pripreme

promo

Svi uzbuđeno odbrojavamo dane do letnjeg odmora, sanjajući o putovanju u evropske metropole, na sunčane plaže Mediterana i prelepe planine starog kontinenta. Ali, kad dođe trenutak za pakovanje i pripremu, često nas obuzme nervoza. Toliko je toga što treba obaviti, a čini se da vreme i energija jednostavno nestaju. U takvim trenucima, svaka olakšica je dragocena, a jedna od najkorisnijih je mogućnost podizanja evra na bankomatima u Srbiji. Evo zašto će vam ova pogodnost biti neprocenjiva.

Mnogi građani Srbije štede u evrima, a upravo zato je mogućnost podizanja evra sa bankomata korisna. Sve se odvija na jednom mestu što omogućava brži i lakši pristup sredstvima, bilo da su vam potrebna za putovanja, poslovanje ili kupovinu. Dakle, nema podizanja dinara, pa zamene za evre, već jednostavno i brzo dobijate potrebnu valutu.

Dodatna pogodnost:

Klijenti OTP banke mogu podizati novac debitnim karticama za fizička lica bez naknade na više od 4.500 OTP bankomata u čak 9 zemalja: Srbija, Crna Gora, Mađarska, Albanija, Bugarska, Hrvatska, Moldavija, Slovenija i Ukrajina.

Kada je reč o rukovanju novcem, sigurnost je od najveće važnosti. Podizanje evra direktno sa bankomata pruža dodatni nivo bezbednosti u poređenju sa nošenjem veće količine gotovine do menjačnica. Nema potrebe da brinete o tome da ćete izgubiti novac ili postati meta krađe. Umesto toga, vaša sredstva su na sigurnom u banci dok vam ne zatrebaju.

Klijenti OTP banke imaju mogućnost i da putem svoje m-bank aplikacije u dva klika izvrše zamenu dinara u evre po vrlo povoljnom kursu, kao i da u svakom trenutku upravljaju limitima za podizanje na bankomatima. Time su u velikoj meri zaštićeni od potencijalnih zloupotreba korišćenja kartica.

A kako je ovo leto u duhu najprestižnijeg sportskog takmičenja, i to u Parizu, OTP banka je, kao sponzor Olimpijskog komiteta Srbije već šest olimpijskih ciklusa zaredom, za ljubitelje sporta, ali i sve svoje korisnike, pripremila poseban set usluga. Jedna od njih je upravo podizanje evra na bankomatima širom Srbije. Pored pomenute, tu je i online otvaranje računa, a Banka je omogućila i navijačima da budu deo uspeha našeg tima uz VISA olimpijske kartice, čijim korišćenjem i klijenti postaju deo olimpijske porodice, a do 20. avgusta ima i specijalnu ponudu.

Kreiranjem posebnog seta usluga ovog olimpijskog leta, Banka ne samo da olakšava klijentima svakodnevno upravljanje novcem, već daje priliku da budu deo uspeha srpskih sportista.

Dakle, ako ovog leta planirate odlazak u inostranstvo, možda baš u Pariz, ne zaboravite da na bankomatimaOTP banke možete podizati i evre što će vam znatno olakšati proces pripreme, uštedeti vreme i pružiti sigurnost.

Kada znaš da putuješ bezbrižno, OTP banka ti je pravi finansijski partner!

Promo