PREDSEDNIK VLADE SRBIJE MILOŠ VUČEVIĆ POSETIO WIRELESS MEDIA GROUP

Petar Aleksić

Me­na­džment ko­m­pa­ni­je Wi­re­le­ss Me­dia Group pred­sta­vio je Mi­lo­šu Vu­čevi­ću i nje­go­vim sa­ra­d­ni­ci­ma re­zu­l­ta­te po­slo­va­nja za­hva­lju­ju­ći ko­ji­ma smo po­zi­cio­ni­ra­ni kao li­de­ri u svim obla­sti­ma u ko­ji­ma poslujemo

Pred­sed­nik Vla­de Re­pu­bli­ke Sr­bi­je Mi­loš Vu­če­vić po­se­tio je ju­če ko­m­pa­ni­ju Wi­re­le­ss Me­dia Group (WMG). Obi­šao je re­da­k­ci­je Ku­ri­ra, Mo­n­da i osta­lih me­di­ja, sa­stao se s pred­stav­ni­ci­ma me­na­džmen­ta i ured­ni­štva, a za­tim dao ek­sklu­zi­v­ni in­te­r­vju za Ku­rir te­le­vi­zi­ju po­vo­dom sto da­na Vla­de.

Zorana Jevtić 
Miloš Vučević i Aleksandar Đondovićfoto: Zorana Jevtić

Osni­vač i pred­sed­nik upra­ve WMG Igor Že­že­lj za­jed­no sa svo­jim ti­mom, pr­vim čo­ve­kom Ku­ri­ra Ale­k­san­drom Đo­n­do­vi­ćem, di­re­k­to­r­kom Mo­n­do plus re­da­k­ci­je Bo­ja­nom Zi­mo­njić Je­li­sa­vac, di­re­k­to­r­kom WMG fo­n­da­ci­je Ire­nom Pe­tro­vić i me­na­dže­rom za eti­č­ke stan­da­r­de Pe­trom Je­re­mi­ćem ugos­tio je pred­sed­ni­ka Vla­de Re­pu­bli­ke Sr­bi­je Mi­lo­ša Vu­če­vi­ća i tom pri­li­kom pred­sta­vio ko­m­pa­ni­ju, obla­sti po­slo­va­nja, ak­tue­l­ne pro­je­k­te i re­zu­l­ta­te ra­da za­hva­lju­ju­ći ko­ji­ma smo po­zi­cio­ni­ra­ni kao li­de­ri u svim obla­sti­ma u ko­ji­ma po­slu­je­mo.

Vu­če­vić: Ko­m­pa­ni­ja WMG je izra­sla u ozbi­ljan si­stem. Sa za­do­vo­lj­stvom sam obi­šao re­da­k­ci­je i raz­go­va­rao s no­vi­na­ri­ma

Zorana Jevtić 
Obilazak redakcijefoto: Zorana Jevtić

Una­pre­đe­nje izveštavanja

To­kom po­se­te pred­sed­nik Vla­de je sa svo­jim ti­mom obi­šao re­da­k­ci­je Mo­n­da, EU­pra­vo za­to i Ku­ri­ra i raz­go­va­rao s no­vi­na­ri­ma i ured­ni­ci­ma. Ale­k­san­dar Đo­n­do­vić je pred­sta­vio pr­vu me­di­j­sku in­te­gri­sa­nu re­da­k­ci­ju - Ku­rir i sve če­ti­ri ek­sten­zi­je, te­le­vi­zi­ju, sa­jt, šta­m­pa­no izda­nje i dru­štve­ne mre­že. Go­vo­rio je o tran­s­fo­r­ma­ci­ji za­hva­lju­ju­ći ko­joj je Ku­rir go­di­na­ma vo­de­ći me­dij u Sr­bi­ji, a Vu­če­vić se po­se­b­no in­te­re­so­vao za rad me­na­dže­ra za eti­č­ke stan­da­r­de i po­hva­lio kon­ti­nui­ran rad ko­m­pa­ni­je na una­pre­đe­nju izve­šta­va­nja svo­jih me­di­ja.

Zorana Jevtić 
Vučević na sastanku sa Igorom Žeželjem i njegovim timomfoto: Zorana Jevtić

Obi­la­zak redakcije

Bo­ja­na Zi­mo­njić Je­li­sa­vac je pro­ve­la pred­sed­ni­ka Vla­de kroz re­da­k­ci­je me­di­ja iz po­r­t­fo­li­ja Mo­n­do plus, a Ire­na Pe­tro­vić je pred­sta­vi­la rad WMG fo­n­da­ci­je i pro­je­kat EU­pra­vo za­to. Na­kon obi­la­ska zgra­de Vu­če­vić je u stu­di­ju Ku­rir te­le­vi­zi­je dao ek­sklu­zi­v­ni in­te­r­vju.

- Ko­m­pa­ni­ja WMG je izra­sla u ozbi­ljan si­stem. Sa za­do­vo­lj­stvom sam obi­šao me­di­j­ske re­da­k­ci­je i raz­go­va­rao s no­vi­na­ri­ma i me­na­džmen­tom - izja­vio je pred­sed­nik Vla­de Re­pu­bli­ke Sr­bi­je na­kon po­se­te.

Petar Aleksić 
Silvija Slamnig s premijeromfoto: Petar Aleksić

Ek­sklu­zi­v­ni in­te­r­vju pre­mi­je­ra na Ku­rir televiziji

Pred­sed­nik Vla­de Re­pu­bli­ke Sr­bi­je Mi­loš Vu­če­vić, po­vo­dom zna­ča­j­nih 100 da­na od fo­r­mi­ra­nja Vla­de, gos­to­vao je u spe­ci­jal­noj emi­si­ji „Usi­ja­nje“ na Ku­rir te­le­vi­zi­ji. U ovom ek­sklu­zi­v­nom in­te­r­vjuu, ko­ji je vo­di­la vo­di­te­lj­ka i ured­ni­ca emi­si­je Si­l­vi­ja Sla­m­nig, ana­li­zi­rao je do­sa­da­šnji rad Vla­de, na­ja­vio nje­nu re­ko­n­stru­k­ci­ju, go­vo­rio o iza­zo­vi­ma s ko­ji­ma se suo­ča­va, si­tua­ci­ji u ve­zi s pro­je­k­tom „Ja­dar“, pu­tu Sr­bi­je ka Evro­p­skoj uni­ji...

Petar Aleksić 
Silvija Slamnig s premijeromfoto: Petar Aleksić

Kurir.rs