SRBIN STIGAO DO VELIKOG USPEHA! Osvojio bronzu na Svetskom prvenstvu u kikboksu!

Vojin Radovanović, mladi član Kikboks kluba „Car Lazar“ predstvaljao je Srbiju na Svetskom kikboks prvenstvu u Mađarskoj, gde je osvojio bronzanu medalju. Gradonačelnik Kruševca Ivan Manojlović priredio je prijem u kabinetu za mladog sportistu.

Gradonačelnik Ivan Manojlović je tom prilikom izjavio:

„Imamo priliku da ugostimo mladog sportistu, Vojina Radovanovića, člana Kikboks kluba „Car Lazar“, koji je u ovoj godini ostvario niz uspešnih rezultata. Osvojio je srebro u Crnoj Gori, na Balkanskom takmičenju, a nedavno je i učestvovao na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj, gde je osvojio bronzu. Ovo je čast za Kruševac, i dugujemo veliku zahvalnost ovakvim mladim talentima.“
Prema njegovim rečima, ovakav uspeh je dokaz da se uporan rad i trud isplate, i da ne postoje prepreke u postavljenim ciljevima kada je pobeda u pitanju.

-Trudićemo se da kao Grad ono što smo obećali upriličimo, da dodatno uložimo i finansijska sredstva ali i da materijalno podržimo sve one koji zabeleže ovakve rezultate. Ove godine se trudimo da svaki sportista ponese repliku Spomenika kosovskim junacima koji svako od nas Kruševljana nosi u srcu, kazao je on.

Vojinu je bilo posebno drago što je dobio priliku da predstvlja Srbiju na svetskim takmičenjima:

-Uzeo sam dve zlatne na državnom prvenstvu u dve discpline, nakon čega je usledio poziv za reprezentaciju. Prva reprezentativno takmičenje bilo je Balkansko prvenstvo u Baru, Crna Gora, gde sam osvojio srebro. Sledeće je bilo Svetsko prvenstvo u Mađarskoj, gde sam uzeo bronzu. Prijem u Gradskoj kući mi znači puno, pa bih želeo da se zahvalim gradonačelniku i pomoćnici što su organizovali prijem za mog oca, mog trenera i mene. Veliko vam hvala, potrudiću se da i ubuduće ostvarujem dobre rezultate i predstavljam grad u najboljem svetlu, istakao je Radovanović.

Kurir sport / Ž. Milenković

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Boks meč u Bugarskoj počeo uz Kebinu pesmu  Privat