Festival "Uhvati ritam" je tradicionalni festival moderne igre koji ima 19 godina dugu tradiciju, a ove godine održava se u nedelju 11.06.2023. godine u MTS dvorani u Beogradu.

U proseku ga poseti izmedju 1.000 i 2.000 učesnika dece i mladih - igrača i koreografa iz zemlje i balkanskog regiona, svih uzrasta od početnika do profesionalaca. Festival traje od ranih jutarnjih do kasnih večernjih sati i takodje ima po 2-3000 posetilaca/gledalaca.

Privatna Arhiva FESTIVAL UHVATI RITAM U NEDELJU: Tradicionalna manifestacija moderne igre koji ima 19 godina dugu tradiciju!

Ove godine u žiriju, a potom i kao edukatora za besplatne radionice, dovodimo koreografa Alexa Bullona koji trenutno u US radi za najveće projekte, kao što su nastupi za Jennifer Lopez, Miley Cirys, Superbowl, VMA, Oscar, najpoznatije talent tv programe kao American Best Dance Crew, American Idol itd. Alex će realizovati BESPLATNE radionice za igrače , koreografe sa festivala, ali i radionicu profesionalnog usmeravanje i razmena funkcionisanja rada u Španiji i USA.

Pored njega u žiriju festivala biće i gosti iz Slovenije, Hrvatske, Ukrajine, Rusije kao i domaći stručnjaci ali i poznate ličnosti. VEČERNJE FINALE IMA BESPLATAN ULAZ ZA SVE POSETIOCE od 20h u MTS dvorani u Beogradu.

(Kurir.rs)