DR NEVENKA VELIČKOVIĆ ODGOVORILA NENADU PETROVIĆU: Za DZ Banjica završeno idejno rešenje i predato Sekretarijatu za urbanizam
Foto: Printscreen/Youtube

DR NEVENKA VELIČKOVIĆ ODGOVORILA NENADU PETROVIĆU: Za DZ Banjica završeno idejno rešenje i predato Sekretarijatu za urbanizam

Beograd -

Dom zdravlja Voždovac, na čelu sa v.d. direktorkom dr Nevenkom Veličković, kategorično demantuju Nenada Petrovića, predsednika Odbora Voždovac Stranke slobode i pravde.

Petrović je izjavio da Voždovčani 10 godina slušaju obećanja o renoviranju Doma zdravlja na Banjici.

Iz DZ Voždovac navode da je za ogranak Banjica završeno idejno rešenje projekta, koje je finansirala Opština, kao i da je predato Sekretarijatu za urbanizam na potvrdu i izdavanje lokacijakih uslova.

Neto kvadratura novog objekta je 4647 kvadratnih metara, dodaju.

"Kao v.d.direktora Doma zdravlja Voždovac na čijem sam čelu blizu osam godina godina, mogu samo da demantujem neistinite, maliciozne i spinovane izjave gospodina Nenada Petrovića. Po uvidu u elektronske izveštaje, broj korisnika naših usluga (ogranak Banjica) je 3200 - Služba za zdravstvenu zaštitu odraslih stanovnika i 1260 kartona školske dece. Preventivne aktivnosti, pregledi i lečenje pružaju četiri lekara raspoređenih u dve smene. Do današnjeg dana nije bilo ispisa kartona iz tog ogranka, što ukazuje na kvalitet pruženih usluga", navodi dr Veličković i dodaje:

"Zdravstvena stanica Kumodraž I - izradu projekta finansirala je Opština Voždovac. U aprilu mesecu su započeti pripremni radovi za rekonstrukciju objekta. Izvršeno je rušenje svih pregradnih zidova starog objekta. Trenutno se radi na ojačanju temelja samog objekta. Kvadratura zgrade je 520 kvadratnih metara".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track