"IZ ZGRADE SAM ISTRČAO GOLIH RUKU, SVE MI JE UNIŠTENO U ČASU" Vatra potpuno progutala ŠEST STANOVA, 2 NASILNO OBIJENA! (FOTO)
Foto: Kurir

"IZ ZGRADE SAM ISTRČAO GOLIH RUKU, SVE MI JE UNIŠTENO U ČASU" Vatra potpuno progutala ŠEST STANOVA, 2 NASILNO OBIJENA! (FOTO)

Beograd -

Nakon što je rano jutros izbio veliki požar u Bulevaru Maršala Tolbuhina u Novom Beogradu, kada je prvobitno izgoreo kafić, a potom se vatra velikom brzinom širila zgradom, stanari ovog solitera sa nestrpljenjem čekaju da im se obrati neko od nadležnih, kako kažu, makar sa bilo kakvom informacijom o situaciji.

- Šest stanova je potpuno izgorelo, a vatra se kretala skroz do kraja zgrade u ovom pravcu gde se nalazi objekat odakle je i krenula buktinja. To je bilo strašno, sve je uništeno potpuno. Sve vreme čekamo ovde i ne znamo šta da očekujemo kada budemo ušli u zgradu - kaže za Kurir jedan od stanara solitera.

1 / 10 Foto: Kurir

Kako saznajemo, vatrogasci su bili prinuđeni da obiju dva stana, s obzirom na to da su morali evakuisati celu zgradu, a vlasnici u tom momentu nisu bili tu. Takođe, važno je pomenuti da u ovom požaru, nije bilo stradalih, niti povređenih lica!

- Celo jutro ponavljam sebi "hvala Bogu nema povređenih", ali s druge strane, sve nam je uništeno, iz zgrade sam izašao golih ruku, nisam poneo ni dokumenta, niti išta od ličnih stvari - ispričao je potresnim glasom stanar zgrade gde je došlo do požara.

Kako smo ranije pisali, jutros kada je izbio požar, na lice mesta stiglo je 22 vatrogasca sa sedam vozila, koji su se borili sa vatrom koja se proširila do sedmog sprata. Požar je uništio kafić, terase i stanove na prvim spratovima, ostavljajući iza sebe popucala stakla i oštećene fasade.

Bonus video:

00:02

Vatrogasci su lokalizovali požar, ali se još radi na dogašavanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track