OD 8 DO 18 STARI BEZ VODE: Isključenja zbog radova na opštinama Stari grad, Palilula i Zvezdara, ovo je spisak ulica
Foto: Shutterstock

OD 8 DO 18 STARI BEZ VODE: Isključenja zbog radova na opštinama Stari grad, Palilula i Zvezdara, ovo je spisak ulica

Beograd -

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Stari grad i Palilula, u četvrtak, 27. juna, od 8 do 22 časa bez vode će ostati potrošači u bloku oivičenom ulicama Vojvode Dobrnjca, Venizelosovom, Gundulićevim vencem i Bulevarom despota Stefana.

Bez vode će usled navedenih radova ostati i potrošači u delu Ulice Bogdana Tirnanića, od Vojvode Dobrnjca do Šajkaške ulice.

Na opštini Zvezdara, istog dana, zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda, od 8 do 22 časa vodu neće imati ni potrošači u Madridskoj ulici.

Iz „Beogradskog vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe, a za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona 0800/110-011 za sve pozive iz fiksne telefonije. Obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs, navodi se u saopštenju Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track