VELIKA LETNJA BEBIRON PUZIJADA! Najslađa trka beba, u subotu u 10.30
Foto: privatna arhiva

Dan za roditeljstvo

VELIKA LETNJA BEBIRON PUZIJADA! Najslađa trka beba, u subotu u 10.30

Beograd -

Dan za roditeljstvo, najslađa trka beba Puzijada i Školica za trudnice i tate u subotu u TC Beo.

Savetovalište Bebiron, prvo besplatno digitalno savetovalište za trudnice i nove sajber roditelje ima predlog za vas - ovog vikenda posetite besplatnu manifestaciju "Dan za roditeljstvo".

U subotu u TC Beo pozvani su svi one čija deca rastu nekom novom brzinom.

Manifestacija "Dan za roditeljstvo" je celodnevnog karaktera i dobrodošli su svi koji žele čuju i saznaju nešto novo, a pre svega da kreiraju nove uspomene.

Najslađa trka bebirona, Puzijada, koju organizuje Savetovalište Bebiron održaće se od 10:30 sati i obradovaće sve mame i tate čiji bebironi uzrasta od osam do 14 meseci puzaju poput vetra. Savetovalište Bebiron već je pripremilo diplome i zlatne medalje za najspretnije i najbrže, a mamama i tatama ostaje samo da zabeleže trenutke koje ćemo prepičavati u nedogled.

Iako puzanje nije neophodan preduslov da bi beba prohodala, veoma je važno. Pomaže bebi da pravilno raste i da se razvije, a kada bebu od ranih meseci učite zabavi, igri, druženju, sportskom duhu, borbi za nagrade i ostvarivanju cilja, to je onda pun pogodak! Zato vas pozivamo na najslađu trku još slađih bebirona gde ćemo otkriti I šta ih najviše motiviše da prvi stignu na cilj! I to nije sve!

Nakon Puzijade u 13:30 počinje Bebironova besplatna Školicu za trudnice i tate. Prepoznatljiva po svojoj stručnosti, predavačima i temama kao što su vođenje trudnoće, rani rast i razvoj kao i ishrana beba i dece, besplatna Školica za trudnice i tate pored predavanja posebnu pažnju posvećuje pitanjima i interaktivnom pristupu koji godinama unazad neguje pod sloganom "Roditelje učimo, a o deci brinemo".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track