BEOGRAĐANIN SE VRATIO S POSLA I DOŽIVEO ŠOK! Pera zatekao svoj auto UDAREN - a onda je ugledao cedulju: NIJE MOGAO DA VERUJE
Foto: čitalac Kurira

BEOGRAĐANIN SE VRATIO S POSLA I DOŽIVEO ŠOK! Pera zatekao svoj auto UDAREN - a onda je ugledao cedulju: NIJE MOGAO DA VERUJE

Beograd -

Redakciji Kurira stiglo je pismo čitaoca koji se u toku dana susreo sa krajnje neobičnom situacijom.

Kako kaže, kada se vratio sa posla, po običaju je prošao pored svog automobila na parkingu ispred zgrade u kojoj živi, kada je shvatio da mu je automobil oštećen.

Ogreban automobil
foto: čitalac Kurira

Međutim, tada je zatekao ceduljicu zakačenu za metlicu brisača.

"Ja sam vas ogrebao" - pisalo je na ceduljici ispod koje se našao kontakt telefon, a koju je potpisao izvesni Dušan.

Ogreban automobil
foto: čitalac Kurira

- Kada sam ušao u stan, pokazujem supruzi papirić i iskreno ja sam bio skeptičan i nepoverljiv. Pozvao sam broj i sa druge strane mi se javio muškarac, predstavio se kao Dušan, rekao bih po glasu da je mlađi muškarac - kaže za Kurir čitalac Pera Jančić, koji nas je zamolio da objavimo ovaj human gest.

- Prosto se izvinjavao i baš mu je bilo neprijatno što je napravio štetu na mom autu. Ja sam u šoku! Dogovorili smo se za par minuta i pare su legle na moj račun u roku pola sata - priča Pera.

- Mislim da je ovaj gest ovog čoveka vredan pažnje i voleo bih da to objavite na vašem i našem Kuriru - poručio je Pera.

Pošteni sugrađanin zove se Dušan i živi u Sremčici, a lep gest koji je oduševio Peru nije usamljen.

Naime, u toku današnjeg dana Slobodan je s porodicom krenuo na more i dožveo peh, a onda mu se desilo nešto što će pamtiti celog života.

Toliko je sve to ostavilo snažan utisak na njega da se obratio redakciji Kurira s velikom molbom da njegovo putešestvije podelimo sa čitaocima, kako bismo svi postali svesni gde živimo.

Kurir.rs/Dimitrije Petrović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track