Đorđe Bulić nastavlja da ulaže u sport i obrazovanje.

Predsednik sportskog društva "Železnik" potpisao je ugovor sa još jednim fakultetom kako bi studentima za fizičko obrazovanje olakšali studije:

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što razvijanje sportskog društva "Železnik” ide u pravom smeru. Radimo na tome da deca svoje vreme utroše na pravi način-u sport i obrazovanje. Zato ujedinjujemo ta dva važna elementa.

whatsapp-image-20240804-at-11.14.27-e16e4760.jpg
Privatna Arhiva 
foto: Privatna Arhiva

- Sa ovom obrazovnom ustanovom ćemo raditi na podizanju svesti kod sportista da je obrazovanje važno za njihov život posle sportske karijere.Pošto sam postao većnik za sport u opštini Čukarica, ovo je moje poslednje potpisivanje kao predsednik SD Železnika. Podneo sam ostavke na sve funkcije u svim klubovima- istakao je on.

whatsapp-image-20240804-at-11.14.36-5ab1a351.jpg
Privatna Arhiva 
foto: Privatna Arhiva

I direktorka fakulteta Biljana Karanov je zadovoljna saradnjom.

- Ideja o saradnji sa SD Železnik već nekoliko godina je u planu, ali su se tek sada stekli uslovi zahvaljući pre svega gospodinu Buliću. Cilj saradnje su obrazovanje trenera u skladu sa najnovijim zahtevima vrhunskog sporta, korišćenje potencijala koje ima SD Železnik, razmena iskustava, testiranja, rano otkrivanje talenata u sportu, tranzicija iz mlađih kategorija sportista u seniorski uzrast, jer ogromna većina talentovanih dečaka i devojčica ostane nedorečena, a poseban fokus je na vežbanju uz očuvanje zdravlja sportista. Očekivanja su da će ova saradnja doneti vrhunsku edukaciju, stvaranje najkvalitetnijeg kadra, saradnja u organizacionim i medijskim aktivnostima na promovisanju sporta, zdravog života i postizanja vrhunskih sportskih rezultata - rekla je Karanov.

whatsapp-image-20240711-at-2.11.09-pm.jpg
Privatna Arhiva 
foto: Privatna arhiva

Izvor:Pink.rs