Poklon đacima prvacima u dve osnovne škole u Železniku! Đorđe Bulić: Ovo mi je najbolji dan na poslu! (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

lep gest

Poklon đacima prvacima u dve osnovne škole u Železniku! Đorđe Bulić: Ovo mi je najbolji dan na poslu! (FOTO)

Beograd -

Đorđe Bulić uručio je juče poklon đacima prvacima u dve osnovne škole. Mališani u obrazovnoj ustanovi "Vuk Karadžić" u Sremčici i "Braća Jerković" u Železniku dobili su neophodan pribor za početak školovanja.

Đorđe Bulić
foto: Privatna Arhiva

Funkcioner gradskog odbora Čukarica najavljuje da će ovo postati tradicija:

- Na početku želim da poželim srećan polazak u školu svim đacima i njihovim roditeljima! Danas sam imao veliku čast i zadovoljstvo da ispred GO Čukarica poželim uspešan početak školovanja đacima osnovnih škola "Vuk Karadžić" u Sremčici i "Braća Jerković" u Železniku. U ime Gradske opštine Čukarica, uručio sam mališanima paketiće sa školskim priborom.

Đorđe Bulić
foto: Privatna Arhiva

Prvi septembar je prvi korak u svetu obrazovanja i našim đacima želim da ih osmeh i radoznalost ka sticanju znanja prate sve do cilja, a mi ćemo se truditi da im škola zaista bude kao druga kuća. Takođe, roditeljima želim što više vremena i strpljenja sa decom jer to je onošto nam uvek nedostaje, a mališani brzo rastu i svaki dan je i više nego dragocen.

1 / 5 Foto: Privatna Arhiva

Danas mi je bilo posebno drago što sam paketiće uručio đacima OŠ "Braća Jerković", obrazovnoj ustanovi koju sam i sam pohađao i za koju me vežu divne uspomene. Prisetio sam se druženja, nestašluka, ali i učitelja i nastavnika čije važnosti i veličine njihovog rada i zalaganja postanemo svesni tek kakda odrastemo i kad postanemo i sami roditelji. Zato hvala mojim kolegama i članovima veća koji su danas, zajedno sa mnom izdvojili vreme i uručili paketiće i u drugim školama. Za mene je ovo najbolji dan na poslu i nastojaću na tome da se ovakve slike ponavljaju - zaključio je Bulić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track