Biblioteka "Milutin Bojić" uvela je posebnu pogodnost prilikom učlanjenja za dve ugrožene kategorije korisnika - nezaposlena lica i samohrane roditelje, kojima će biti omogućeno da postanu članovi biblioteke za 50 odsto nižu cenu

BEOGRAD - Biblioteka "Milutin Bojić" uvela je posebnu pogodnost prilikom učlanjenja za dve ugrožene kategorije korisnika - nezaposlena lica i samohrane roditelje. Njima će biti omogućeno da postanu članovi biblioteke za 50 odsto nižu cenu članarine, odnosno za 750 dinara.

Osim ovog popusta, nezaposlena lica i samohrani roditelji dobiće i člansku kartu Kluba čitalaca Biblioteke "Milutin Bojić" s kojom će moći da ostvaruju popuste prilikom kupovine knjiga kod izdavačkih kuća "Plato", "Arhipelag", "Prometej", "Klio", "Sezam buk" i "Mate". Takođe, popuste mogu da ostvare i u nekoliko oftalmoloških ordinacija, Turističkoj agenciji "Sabra" i drugo.

Prilikom učlanjenja, nezaposlena lica i samohrani roditelji treba samo da pokažu na uvid neki dokument koji potvrđuje njihov status. Članskom kartom Biblioteke "Milutin Bojić" mogu se zaduživati knjige i u bilo kom od ogranaka Biblioteke grada Beograda.

Za bliže informacije zainteresovani mogu da pozovu 011/3242-418 ili da dođu u Matično odeljenje Biblioteke "Milutin Bojić" u Ilije Garašanina 5. Obaveštenje mogu dobiti i u bilo kojem od preostalih sedam ogranaka biblioteke.