Već od 10 časova prvi Voždovčani zakoračili u moderno zdanje šoping centra "Stadion" koje nudi 28.000 kvadratnih metara kupovine, kao i užitak u piću i hrani za sve ukuse

BEOGRAD - Vrata raja kupovine i fudbala sinoć su bila otvorena samo za VIP zvanice i poslovne partnere koji su prisustvovali koktel večeri povodom današnjeg starta novog šoping centra "Stadion" na Voždovcu. Kraj samog terena na vrhu tržnog centra, gosti su uživali u pogledu na stari deo grada, uz gutljaje šampanjca i bogat zabavni program.

Od hostesa do konobara, sve je sijalo u glamuru, a u prilog tome bila su i poznata lica koja su se našla na svečanom otvaranju. Katarina Dimančić, koju mnogi pamte po sjajnim interpretacijama pesama Edit Pjaf na takmičenju "Ja imam talenat", još jednom je podsetila sve prisutne na svoj veliki dar, nakon čega su se gostima obratili predstavnici investitora.

"Želim da verujem da ćemo opravdati poverenje ukazano u Srbiji i da će naše poslovanje dati korist i jednima i drugima. Nadamo se da će upravo na mestu dve strasti - kupovine i fudbala, mnoge porodične uspomene biti zabeležene, a da će svi uživati u našem konceptu zabave", rekao je Klas Daun, predstavnik investitora.

Danas već od 10 časova prvi Voždovčani, a i ostali, zakoračili su u moderno zdanje koje nudi 28.000 kvadratnih metara kupovine, kao i užitak u piću i hrani za sve ukuse. Rafovi i ofingeri prodavnica prepuni su novih kolekcija, a ugostitelji su već namestili svoje terase, koje spremno čekaju prve mušterije.

Za govornicom se našao i predstavnik opštine Voždovac, koja je konačno dobila svoj dugo najavljivani tržni centar, a i sama podržala realizaciju projekta.

"U ime opštine Voždovac i naših sugrađana zahvalni smo investitoru što ćemo imati još jedan sportski centar, kao i nova radna mesta. Iskreno se nadam da naša podrška, kao i od republike, nikad neće izostati kada su u pitanju strane investicije", rekao je Aleksandar Savić, član Opštinskog veća Voždovac.

Ceremoniju su vodili Danijela Jankov i Stefan Buzurović, a ubrzo im se na podijumu pridružila i vatrena hrvatska pevacica Martina Vrbos sa plesačicama.

Među prvim posetiocima tržnog centra našli su se Žarko Zečević sa kcerkom Miom, Dejan Rambo Petković sa suprugom, Miša Aleksić, Nebojša Grnčarski, dok su svetla reflektora najviše privukle Nikolina Pišek u pratnji verenika Vidoja Ristovića, kao i Seka Aleksić i Usnija Redžepova.