Ovaj događaj je savršena prilika za sve entuzijaste sporta da se upuste u avanturu koja testira fizičke i mentalne granice.

ULTIMATE OCR nudi nezaboravno iskustvo koje će vas inspirisati i izazvati. Planina Avala, sa svojom bogatom istorijom i zadivljujućim pejzažima, pruža savršenu pozadinu za trku koja spaja sport, prirodu i zajedništvo.

ult 4.jpg
Luka Sarac 

Izazovite sebe na dve uzbudljive staze:

- HARD OCR (10 km, 30 prepreka) – Staza koja testira izdržljivost, snagu i odlučnost. Ova staza je pravi izbor za one koji žele da pomere svoje granice i dožive osećaj postignuća kao nijednom pre.
- FEEL OCR (5 km, 15 prepreka) – Idealna za početnike i rekreativce koji žele da uživaju u trci sa preprekama bez previše fizičkog opterećenja. Ova staza pruža uzbuđenje i nagradu koja dolazi s prevazilaženjem izazova.
Posebna atrakcija ove godine je COUPLE kategorija, jedina takva u regionu, u kojoj parovi trče zajedno, pomažu jedni drugima da savladaju prepreke i zajedno dožive uzbuđenje trke. Ova kategorija pruža jedinstvenu priliku za jačanje veza i zajedničko prevazilaženje izazova.

ult 1.jpg
Luka Sarac 

ULTIMATE OCR je više od trke – to je proslava zajedništva, hrabrosti i sportske strasti. Pozivamo vas da se pridružite ovoj jedinstvenoj avanturi, otkrijete nove aspekte Avale i budete deo zajednice koja slavi snagu ljudskog duha.

- Ova trka će biti totalno drugačija u odnosu na bilo koju do sada. Otkrićemo neke delove Avale koje većina ljudi nije ni znala da postoje, upoznaćemo ih sa ponosnom istorijom ove planine - poručuje Dejan Halaj,kondicioni trener i organizator trke.

ult 2.jpg
Luka Sarac 

Ne propustite priliku da se prijavite i osigurate svoje mesto na trci koja će vam pružiti nezaboravno iskustvo. Prijave su otvorene do 18.oktobra. Što pre se prijavite imaćete bolju startnu poziciju. Za više detaljnijih informacija posetite zvaničnu internet stranicu ULTIMATE
OCR trke.

Kurir.rs