Šta se dešava sa radovima na crnoj tački Beograda? Saobraćajne nesreće su ovde svakodnevica: Ovo su sledeći koraci ka bezbednosti

Kurir Televizija

Na inicijativu Kurirovog jutarnjeg programa i stanara ulica Generala Aračića i Dragoslava Srejovića, doneta odluka da se ugao ovih saobraćajnica na kome su teške nesreće postale gotovo svakodnevica, obezbede postavljanjem fizičkih prepreka.

Reporterka Kurir televizije, Ksenija Stojiljković, i danas se našla na ovoj raskrsnici kako bi saznali kada će radovi biti realizovani:

- Radovi još uvek nisu počeli, ali to treba da se dogodi uskoro, jer izvođač ima rok od 30 dana da realizuje projekat od dana donetog rešenja.

This browser does not support the video element.

Šta se dešava sa radovima na crnoj tački Beograda? Saobraćajne nesreće su ovde svakodnevnica: Ovo su sledeći koraci ka bezbednosti  Kurir televizija

Njen sagovornik, član Veća gradske opštine Zvezdara, Nikola Agatanović, rekao je da ovo nije najrizičnija ulica u opštini:

- Ovo je jedna od najprometniji ulica u opštini, ali ne i najrizičnija. Doneto je rešenje da se postavi prateća signalizacija i prepreka na putu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ovo je crna tačka Beograda! Nadležni apeluju na vozače: Deca su u najvećem riziku! Evo koliko se tragedija dogodilo  kurir televizija