JUTRO KAO STVORENO ZA VOŽNJU! Beograđani krenuli kolima na posao, gužve svud! Na mostovima kolone (foto)

U jutrošnjem špicu gužve ima, ali ne i zastoja, a najfrekventnije je, kao i svakog jutra, na mostovima, Autokomandi i drugim uobičajenim tačkama

Naxi kamere printscreen

BEOGRAD - Beogradski vozači, od kojih su mnogi juče zbog kiše odustali od vožnje i išli gradskim prevozom, jutros su se očigledno odlučili da na posao krenu kolima.

U jutrošnjem špicu gužve ima, ali ne i zastoja, a najfrekventnije je, kao i svakog jutra, na mostovima, Autokomandi i drugim uobičajenim tačkama.  

Naxi kamere printscreen 

AMSS upozorava vozače na opasnost od odrona

Auto moto savez Srbije (AMSS) upozorio je jutros vozače na opasnost od odrona zemlje na Đerdapskoj magistrali, pored Ibra između Kraljeva i Raške, na putu ka Crnoj Gori preko Zlatibora i Zlatara, kao i na putevima u planinskim područjima i na putevima kroz useke.

Magla i niska oblačnost smanjuju vidljivost pored Morave, dolinom Drine i pored Kolubare, na autoputu kod Takova, Uba, Aleksinca i Leskovca.

Na autoputu E-80 formirana je kolona teretnih motornih vozila u smeru prema graničnom prelazu Gradina.

Na naplatnoj stanici Dimitrovgrad obustavljen je saobraćaj za teretna motorna vozila, uz povremena propuštanja. Na ostalim naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila. Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja. Kamioni na prelazima Horgoš i Kelebija čekaju četiri sata.