3 KUĆE, 2 PLACA, GARAŽU I LOKAL TAMARA PRODAJE ZA 31.000 EVRA: Evo u kom mestu, pored jezera! Kaže može i zamena (FOTO)
Foto: Youtube Printscreen

prodaje celo domaćinstvo

3 KUĆE, 2 PLACA, GARAŽU I LOKAL TAMARA PRODAJE ZA 31.000 EVRA: Evo u kom mestu, pored jezera! Kaže može i zamena (FOTO)

InfoBiz -

Društvene mreže u Srbiji prosto vrve od oglasa u kojima se prodaju ali i sve češće kupuju kuće u manjim gradovima jer mnogi požele da zauvek pobegnu od vreve iz, recimo, Beograda i nastave da žive u nekom manjem mestu.

Među oglasima ima raznih kuća - od skromnih za najviše desetak hiljada evra, koje su veoma tražene zbog konkursa u kojem država poklanja kuće, pa do velelepnih poput onih na Fruškoj gori čija cena dostiže i po 200.000 evra.

Kuća, kuća na prodaju, Panonija, Bačka Topola, seoske kuće, kvadrat, srpsko selo, seoska kuća
foto: Facebook Printscreen/Jeftine nekretnine Srbija

Među oglasima koji trenutno izazivaju najviše pažnje jeste ponuda jedne Tamare koja na prodaju nudi domaćinstvo sa tri kuće, dva placa, garažom, lokalom, pomoćnim objektima...

Ona u svom oglasu kaže da su dve kuće odmah useljive i da su obe zidane i imaju po 105 kvadrata sa dve terase i lokalom u prizemlju koji može da se preuredi u još jedan stan. Treća od 97 kvadrata još nije završena. U ponudu ulazi i plac od 15,5 ara sa strujom, gradskom vodom i kanalizacijom i to sve u vlasništvu 1/1.

Na brojna pitanja gde se sve to nalazi, ona odgovara da je reč o mestu Panonija, na 13 km od Bačke Topole, koja je od Beograda udaljena nešto više od 150 km.

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen

"Na 200 metara se nalazi jezero, šuma, prodavnice, hotel, škola... Cena je 31.000 evra, a moguća je i zamena za seosko domaćinstvo u planinskom delu uz doplatu. Svaki dogovor je moguć, poručuje Tamara.

Kurir.rs/Jeftine nekretnine Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track