DANAS U KURIRU: Sve o kulinarstvu na 16 strana!
Za ovaj KUVAR smo specijalno odabrali ukusne kulinarske sastojke i adekvatno začinili temu prvog broja, a tema je SRPSKA SLAVA. Naše drage domaćice su pripremale tradicionalna jela, po proverenim receptima svojih baka, mama i svekrva. Posebno izdvajamo masnu i posnu trpezu, a za slatko preporuka su sitni kolači. Podsećamo KAKO SRBI SLAVE i koja su osnovna obeležja.
Uradili smo intervju sa šefom kuhinje restorana „Redakcija“ Pavlom Sretkovićem, koji nam je otkrio 10 kulinarskih tajni kako da brže, lakše i lepše ugostimo goste.
U ovom i svakom narednom broju imaćete mogućnost da zavirite u „potrošačku korpu“ i informišete se šta, gde, kad, koliko, zašto kupiti i kako uštedeti. „Puna kašika zdravlja“ je redovna rubrika, u kojoj se bavimo savetima nutricioniste, koje namirnice su bogate vitaminima i mineralima, šta, kada i koliko da pijemo. Sve to i još ponešto na jednom mestu – u magazinu KUVAR!
Zato potražite svoj primerak KURIRA na kiosku, obavezno pročitajte poklon magazin KUVAR i prepustite se čarima tradicionalne slavske kuhinje.
Prijatno!
NIMALO SE NISMO UPLAŠILI SILEDŽIJA, NE DAMO IM SRBIJU! Vučić se obratio građanima: Srbiju im nećemo dati nizašta na svetu, jer Srbiju volimo više od svega