LIFE 100% SOKOVI PRVI IZBOR POTROŠAČA: Najomiljeniji sokovi u Srbiji!

PR tekst

LIFE 100% SOKOVI PRVI IZBOR POTROŠAČA: Najomiljeniji sokovi u Srbiji!

Društvo -
Biti proglašen za ‘Najomiljeniji sok u Srbiji’ po izboru potrošača potvrda je vrhunskog kvaliteta brenda Life, koji je prošle godine osvojio svetsku nagradu za superioran ukus i kvalitet u Briselu

BEOGRAD - Life 100% sokovi kompanije Nectar dobitnici su MEDALJE "MOJ IZBOR 2013", i proglašeni su za Najomiljenije sokove u Srbiji na sinoćnoj ceremoniji dodele priznanja u Beogradskom dramskom pozoristu, u okviru kampanje "Srbija ima kvalitet" u organizaciji Udruženja "Moja Srbija" i Privredne komore Beograda. Prestižno priznanje dodeljuju potrošači Srbije, na osnovu ankete sprovedene u preko 17 gradova.

"Biti proglašen za ‘Najomiljeniji sok u Srbiji’ po izboru potrošača potvrda je vrhunskog kvaliteta brenda Life, koji je prepoznat i u svetu. Life je prošle godine osvojio svetsku nagradu za superioran ukus i kvalitet u Briselu. Ove godine dobili smo za nas najvažnije priznanje potrošača, postavši tako njihov prvi izbor - Najomiljeniji sok u Srbiji.Liderska pozicija kompanije Nectar u preradi voća i proizvodnji voćnih sokova i nektara u jugoistočnoj Evropi, konstante inovacije, poslovanje u skladu sa najvišim standardima kvalititeta, potpuno zaokružen sistem proizvodnje, kao i brojna svetska i domaća priznanja, potvrda su da ovim putem nastavimo i u godinama koje dolaze. U duhu i slogana brenda Life, ‘Probudite Life u sebi’ i ne dozvolite nikad da se uspava. Hvala na poverenju", izjavila je Mina Sretenović, menadžer za odnose sa javnošću kompanije Nectar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track