Novi KUVAR – FINO, A JEFTINO, zbirka isprobanih recepta i saveta vrhunskih kulinara na kioscima je uz Kurir i ovog četvrtka

Ispecite meso kao vrhunski kuvar i spremite desert za tili čas. Pevač Igor Lazić-Niggor tvrdi da je savršen kuvar i da je ovaj zanat naučio od majke - iskusne domaćice rodom sa Cetinja. Za naše čitaoce otkriva dva njemu omiljena recepta: morsku paštetu i paštu beograđansku. Zašto je važno i kada se uvodi meso u ishranu odojčeta - pročitajte u kuvaru za mame. Nedeljni jelovnik u stilu etno-priče predlaže šef kuhinje restorana "Divljakovac" u Aranđelovcu, a tu su i recepti za jela sa i uz pivo...
I ovom broju proverite da li ste možda baš vi osvojili 1.000 dinara za recept najukusnijeg jela ili saznajte kako da dobijete vrednu kuhinjsku vagu. Ne propustite Kuvar Fino, a jeftino - svakog četvrtka u Kuriru!