Proizvod „Zombie Chew“ je u potpunosti ispravan i bezbedan, navode u kompaniji „Gujanwala Foods Industries“, koja ga proizvodi, i dodaju da ispunjavaju sve standarde i uslove propisane Zakonom o bezbednosti hrane, za šta poseduju sve potrebne sertifikate.

- U prilog navedenom govori i Stručno mišljenje Jugoinspekta Beograd - Sektor zavod Topčider, koji je na osnovu laboratorijskih analiza ustanovio da je proizvod „Zombie Chew“ u potpunosti bezbedan. Ukazujemo da je Uprava carine na granici zadržala kontingent proizvoda „Zombie Chew“ od 16,5 tona upravo po prijavi kompanije „Gujranwala Foods Industries“, a radi zaštite svog proizvoda - navodi se u saopštenju.

guanrawalafoodindustrieszig.jpg
Promo 
foto: Promo

Slike proizvoda „Zombie Chew“ koje su objavljene u medijima predstavljaju originalne proizvode koje je proizvela kompanija „Gujanwala Foods Industries“ po najvišim svetskim standardima i uz zadovoljenje svih propisa Republike Srbije u oblasti bezbednosti hrane.

zombicheworiginal.jpg
Promo 
foto: Promo

- Dužni smo da reagujemo u cilju otklanjanja zabune da kontingent proizvoda „Zombie Chew“ zadržan od strane Uprave carine ima bilo kakve veze s proizvodima „Zombie Chew“ koji se prodaju u Srbiji, a koji su u Kuriru objavljeni pod nazivom „Škole pune sumnjivih slatkiša iz Pakistana“. Navedeno je potvrdila i Uprava carine, koja je istakla da fotografije ne odgovaraju sadržaju privremeno zadržanog tovara upravo po prijavi „Gujranwala Foods Industriesa“ - piše u saopštenju ove kompanije.

(Kurir.rs/Foto: Carina)