SREMICE OTKRIVAJU GLAVNI SASTOJAK: Evo kako da vam zimnica traje i do 3 godine (KURIR TV)
Krastavci, pinđur, džemovi, slatka, cvekla, feferoni, paprika punjena kupusom, peglana paprika.... sve je domaće i stavljeno u tegle.
Sremice su bile vredne i pripremile zimnicu, koja ako se odradi kako treba, može da se čuva i dve, tri godine.
Naravno, ako se do tada ne pojede, u šta sumnjamo s obzirom na to da je ovaj kraj poznat po obilnoj i ukusnoj hrani.
Ako se naglasi da je sve domaće i da su vredne domaćice sve same uzgajale, onda je jedini zaključak da za Srem zime nema.
OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU
"BIĆE TO NAJŽEŠĆA BORBA PROTIV KORUPCIJE, STUDENTIMA NE ZAMERAM NIŠTA" Predsednik Vučić: Izborićemo se za normalnu Srbiju, prelazne vlade neće biti