Agneza Janović iz Sombora, iako diplomirana žurnalistkinja, nije imala dilemu čime će se baviti u životu. Odrasla u malenoj radnji punoj svekolikih slatkiša, nastavila je porodičnu tradiciju dugu više od jednog veka i postala - bombondžija.

78119.02-02-06-20.still007.jpg
Foto: Kurir Televizija

- Ja sam ceo život u ovom biznisu, kad je došao momenat da biram čime želim da se bavim u životu, ni u čemu se nisam pronašla kao u ovome - rekla je bombondžija iz Sombora.

78119.02-01-56-17.still008.jpg
Foto: Kurir Televizija

Kako kaže Angeza, receptura i način pripreme se tokom godina nije menjala. Jedino izgledom idu u korak sa sadašnjicom.

78119.02-02-31-00.still006.jpg
Foto: Kurir Televizija


- Recepti koji se koriste su ostali isti, od 1911. Jedino idemo u korak sa vremenom i dodajemo nove ukuse. Naše bombone i lizalice ne sadrže alergene. Mi trenutno u ponudi imamo veliki dijapazon lizalica, i svako može da pronađe svog crtanog junaka u obliku slatkiša - rekla je Angeza.

78119.02-02-43-03.still005.jpg
Foto: Kurir Televizija

Kurir.rs/M.L.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU