00:45

ČEKA NAS ROLERKOSTER OD VREMENA! Narednih dana razlika u temperaturi biće I DO 15 STEPENI, a evo kojim danima se očekuje SNEG

vremenska prognoza

ČEKA NAS ROLERKOSTER OD VREMENA! Narednih dana razlika u temperaturi biće I DO 15 STEPENI, a evo kojim danima se očekuje SNEG

Društvo -

Oblačno i tmurno

I danas se nastavlja pretežno oblačno vreme širom Srbije. Na planinama uz provejavanje slabog snega. Maksimalna temperatura do 8 stepeni.

U četvrtak sa sunčanim intervalima i malo toplije. Na istoku Srbije pretežno oblačno, ponegde sa slabim padavinama: u nižim krajevima sa kišom, na planinama sa snegom. Makismalna temperatura do 10 stepeni.

U petak sledi novo prolazno naoblačenje koje će ponegde usloviti slabu kišu. Najniža temperatura od -5 stepeni, a najviša od 6 do 10 stepeni. Za vikend sunčano, a početkom sledeće sedmice sledi novo naoblačenje sa kišom.

U Beogradu sutra sunčano uz maksimalnu dnevnu temperaturu od 8 stepeni.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

05:40

Aleksandar Pavić i Srđan Perišić o posledicama koje Srbija može da pretrpi zbog neuvođenja sankcija Rusiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track