U Srbiji za vikend promenljivo oblačno i toplije. U pojedinim krajevima zemlje sa kišom i grmljavinom, uglavnom sredinom dana i uveče.

Danas

Promenljivo oblačno i toplo, ponegde s kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, samo na severu Srbije pre podne pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, istočnih pravaca. Najniža temperatura od 5 do 11 °C, najviša od 19 do 22 °C.

Očekivane biometeorološke prilike mogu doprineti pogoršanju tegoba kod reumatičara i psihički obolelih osoba. Poseban oprez i striktno poštovanje prepisane terapije se savetuje osobama sa varijabilnim krvnim pritiskom. Kod zdravih osoba su mogući umor i neraspoloženje. Neophodan je dodatna koncentracija svih učesnika u saobraćaju.

Kurir Televizija AKO STE DANAS NERASPOLOŽENI OVO JE RAZLOG! Detaljna vremenska prognoza za naredne dane OPREZ VOZAČI

Nedelja

Promenljivo oblačno i toplo, u većini mesta suvo sa dužim periodima sunčanog vremena, samo na jugozapadu i jugu zemlje ponegde s kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom. Vetar slab, u košavskom području umeren i jak jugoistočni. Najniža temperatura od 6 do 11°C, najviša od 20 do 23 °C.

screenshot-3.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir Televizija

Ponedeljak

Pretežno oblačno i malo svežije, u većem delu Srbije s kišom i pljuskovima sa grmljavinom, dok se na severoistoku očekuje uglavnom suvo. Vetar slab, u košavskom području umeren i jak jugoistočni, posle podne i uveče u slabljenju. Najniža temperatura od 8 do 12 °C, najviša od 17 do 20 °C.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir televizija POTRESNA ISPOVEST VODITELJKE DNK: Odložena emisija zato što je devojku MUŽ NA SMRT PRETUKAO, ona potom RAZBILA PROZOR I POBEGLA