MANIJACI SNIMAJU DEVOJKE U KABINAMA DOK SE PRESVLAČE, SNIMKE KAČE PO INTERNETU: Neki čak i zarađuju od toga
Foto: Printscreen

OPASNOSTI

MANIJACI SNIMAJU DEVOJKE U KABINAMA DOK SE PRESVLAČE, SNIMKE KAČE PO INTERNETU: Neki čak i zarađuju od toga

Društvo -

Policija je prekjuče u jednom beogradskom tržnom centru privela muškarca. Žrtve pronalaze i u kabinama na plažama, gde prestupnici unapred sakriju kamere i sa sigurne udaljenosti snimaju

Na Instagram stranici serbialive_beograd objavljen je video-snimak na kome se, kako se navodi, vidi manijak koji se u jednom beogradskom tržnom centru prikrao do kabina u kojima su devojke probale garderobu i snimao ih.

Ovo je samo jedan u nizu primera što kod nas, što u svetu, da bolesnici uhode žene na javnim mestima, a stručnjaci upozoravaju da neki od njih ono što snime kače po erotskim sajtovima ili po Telegram ili Vajber grupama, a poneki čak i zarađuju od njihove distribucije. Za sve to vreme, osobe koje su snimljene nisu ni svesne da su žrtve izopačenih umova i da se ti snimci dele po internetu.

manijak
foto: Printscreen

- Ovo treba podeliti! Manijak snima žene po kabinama! Čeka se policija, obezbeđenje mu ne da da prođe - navedeno je u objavi na Instagramu kada je obelodanjeno hvatanje manijaka.

Na snimku se vidi momak koga je obezbeđenje opkolilo i zaustavilo da ne pobegne dok ne dođe policija. Mnoge je šokirala njegova reakcija jer se za to vreme ogledao i nameštao kosu.

Nakon toga, na pomenutoj Instagram stranici se pojavio još jedan snimak gde se vidi policija koja dolazi i odvodi ga.

Podsetimo, proteklih meseci bilo je nekoliko identičnih slučajeva. Manijaci su uglavnom vrebali mlade devojke, a dešavalo se i devojčice, na javnim mestima, neretko tržnim centrima, a u nameri da zadovolje svoje bolesne instinkte nisu prezali ni od brojnih građana koji su se zadesili u objektu.

Posebnu opasnost da neko postane žrtva predstavljaju i kabine za presvlačenje na plažama. Dešava se da tamo postave kameru, kamufliraju je i sa sigurne udaljenosti snimaju.

Kurir dobio snimak

Muškarac juče masturbirao na stanici

Čitateljka Kurira poslala je juče našoj redakciji fotografiju i snimak muškarca srednjih godina koji je na autobuskoj stanici Deligradska u smeru ka Konjarniku "izvukao svoj polni organ i masturbirao naočigled svih".

- To što radi je prikrivao cegerom. Na autobuskoj stanici je bilo dosta žena i dece. Slučaj je prijavljen policiji. Ovakve stvari su nedopustive i gnusne da se dešavaju na javnom mestu, i to usred dana - napisala je naša čitateljka.

Tako je jula prošle godine uhapšen muškarac (70) koji je snimao dvadesetsedmogodišnju devojku ispod suknje u jednom drugom beogradskom tržnom centru. Prilikom pretresa policije kod njega je pronađen telefon u čijoj memoriji je bio inkriminišući snimak, ali i nekoliko stotina drugih snimaka i fotografija na kojima se vidi donji veš ispod sukanja i haljina nepoznatih devojaka i žena.

Užas

Pokušao da siluje devojčicu (10) u toaletu

Podsetimo, u aprilu prošle godine u jednom beogradskom tržnom centru stariji čovek pokušao je da siluje desetogodišnju devojčicu, koju je uvukao u toalet, ali je njena sestra videla šta je uradio i digla uzbunu. Obezbeđenje je odmah zvalo policiju. Napadnuta devojčica je bila preplašena, a policija je ubrzo blokirala ceo tržni centar i uhapsila manijaka.

Takođe u julu minule godine policija je uhapsila muškarca (43) iz Niša zbog polnog uznemiravanja jer je u tom periodu na isti način fotografisao žene podmećući im telefon ispod haljina. Kako su mediji pisali, on se najčešće kretao po radnjama i parfimerijama i birao devojke s kraćim suknjama, čekao ih da se okrenu da bi im zatim zavukao telefon ispod odeće.

Psiholog Radmila Vulić Bojović kaže za Kurir da treba biti obazriv u ovakvim situacijama te i da su dva moguća razloga zbog kojih osoba dobija potrebu da uhodi i snima devojke u kabinama za presvlačenje.

Radmila Vulić Bojović
foto: Privatna arhiva

- S jedne strane postoji mogućnost da osoba ima neki individualni poremećaj seksualnosti, a s druge strane, što je i opasnije, da postoji mogućnost da se ti sadržaji distribuiraju i prosleđuju na raznim sajtovima i društvenim mrežama kao vid zarade. Svakako je ovako nešto nepoželjno i ovakve stvari treba saseći u korenu - ističe Vulić Bojović i dodaje:

- Takav sklop ličnosti s namerom bira javna mesta, poput tržnih centara, gde kruži veliki broj ljudi, kako ne bi bili primećeni. Zbog toga ih je i teško uvideti, ali ukoliko se žena suoči s takvom ličnošću ili se nađe u ovakvoj situaciji, prvo treba da pozove obezbeđenje. Oni će reagovati i pozvati policiju.

Kurir.rs/ Aleksandra Kocić

Bonus video:

01:37

DROGA ZA SILOVANJE STIGLA U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track