OGLASILA SE SESTRA NESTALOG DAVIDA (28) IZ BEOGRADA: Danima ga nema, porodica obilazi bolnice, ali od njega ni traga
Foto: Nestali Srbija

javite ako ga vidite

OGLASILA SE SESTRA NESTALOG DAVIDA (28) IZ BEOGRADA: Danima ga nema, porodica obilazi bolnice, ali od njega ni traga

Društvo -

Porodica i prijatelji i dalje tragaju za Davidom Stankovim (28) iz Beograda koji je nestao 11. septembra.

Kod sebe je imao lična dokumenta i mobilni telefon na koji porodica i dalje ne može da ga dobije. David je nestao nakon završene smene u firmi "Zidar" blizu Franša. Rastao se sa drugom popodne kod knjižare u Borči na autobuskoj stanici Bele Bartoka i od tada mu se gubi svaki trag.

Sestra nestalog mladića Dafina Stankov pozvala je građane u pomoć. Navodi da je brata poslednji put videla u petak uveče.

- Ja sam ga lično videla u petak uveče i bio je vidno neraspoložen. Uzrok njegovog neraspoloženja bilo je to što je uveče morao da legne ranije kako bi ustao ranije za posao. Otišao je na posao i sve odradio nakon čega je otišao sa drugom na kafu u Borču gde mu se gubi svaki trag - dodaje Dafina.

Navodi da je u razgovoru sa njegovim drugovima saznala da prijatelj nije mogao da ga dobije na mobilni telefon jer je bio ugašen. Rekla je da ga na poslu nisu zatekli, što ih je alarmiralo, pa su njegov nestanak prijavili i Policijskoj upravi za Grad Beograd.

- Ja sam obišla "Lazu Lazarević" i Urgentni centar pokušavajući da ga nađem. Sada idem u KBC "Dragiša Mišović" da proverim i tamo - rekla je uzrujana sestra.

Ispričala je da njen brat nije imao običaj da ode na nekoliko dana, a da se ne javi. Rekla je da svaki put kada bi ostao negde duže imao je običaj da pošalje poruku što je ovog puta izostalo.

Ukoliko imate bilo kakve informacije porodica moli da to prijavite policiji ili na broj 0642716801.

(Kurir.rs/Nova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track