Pobednički koncept modernog naselja Victory Gardens koje će se nalaziti na padini iznad Ade, na poznatoj Čukaričkoj padini, ogleda se i u načinu na koji možete izvšiti rezervaciju i započeti kupovinu svog budućeg stana u ovom naselju.

Prvi put u Srbiji je moguće izvršiti online rezervaciju svog budućeg stana! Zvuči potpuno senzacionalno i biće dostupno od 20. aprila za projekat Victory Gardens. Tada ćete moći da izaberete svoj stan u trenutku kada je izbor najveći a cene najpovoljnije i na ovaj moderan, lak i jednostavan način dođete do najboljeg izbora za sebe i svoju porodicu.

kd-victory-gardens-penthouse-dodati-ljudi.jpg
Promo 
foto: Promo

U korak sa modernizacijom i digitalizacijom svih procesa, prodaja stanova je takođe dobila svoju savremenu verziju gde sam proces rezervacije stana možete obaviti online u par koraka. Tokom celog tog iskustva su vam na raspolaganju prodajni savetnici kompanije Kadena Sothbebys International Realty , koji su tu za vas u slučaju da vam je potrebna podrška i pomoć.

Lak, brz i jednostavan proces onilne kupovine je premisa koja se poštovala i time je značajno unapređeno samo iskustvo rezervacije stana koje je do sada često podrazumevalo bespotreban stres i zamorne procedure.

Kao i u mnogim drugim aspektima u oblasti nekretnina Kadena Sothesby’s International Realty nudi svojevrsnu avangardu i potpuno drugačiji pristup procesima kupovine, pored toga što izbor stanova koje ima u ponudi zadovoljava najviše standarde stanovanja.

Samo u nekoliko jednostavnih i transparentnih koraka iz udobnosti svog doma možete registrovati svoje interesovanje, izvršiti rezervaciju stana koji vam se najviše dopada i pratiti dalja uputstva koja će vas brzo i lako dovesti do vašeg finalnog cilja. Online rezervacija vam je dostupna na victorygardens.rs

kd-vg-lifestyle-2-sky-2.jpg
Promo 
foto: Promo

Ako ipak niste u potpunosti komforni sa ovakvim pristupom, imajte u vidu da su vam na raspolaganju prodajni savetnici Kadena Sothesby’s International Realty koji vas mogu detaljnije uputiti i provesti kroz sam proces online registracije, rezervacije i kupovine tokom poziva njihovog kontakt centra.

Victory Gardens pravi savršen balans između prirodnog okruženja čija će biti samo nadogradnja na postojećem terenu i gradske vreve, sa ozelenjenim kaskadnim fasadama, organski oblikovanim u svojim zgradama Olive i Ivy.

Promo tekst