TALENTOVANA UČENICA IZ BEOGRADA: Milica (11) voli da piše i glumi, ona je među "100 mladih talenata"
Foto: privatna arhiva

TALENTOVANA UČENICA IZ BEOGRADA: Milica (11) voli da piše i glumi, ona je među "100 mladih talenata"

Društvo -

Talentovana učenica iz Beograda, Milica Radonjić, čije su pesme nagrađivane na brojnim školskim i gradskim takmičenjima, za Kurir govori o svojoj ljubavi prema umetnosti:

- Ja sam Milica Radonjić. Imam 11 godina i završila sam peti razred OŠ "Mihailo Petrovic Alas" u Beogradu. Mnogo volim da glumim. Volim da se izrazim kroz scenske pokrete, da se pretvaram u različite likove donoseci im život. Mislim da su moj talenat prepoznali i drugi. Od malena sam učestvovala u mnogim predstavama u školi i pozorištu, snimala dečije obrazovne televizijske emisije, pobedivala na takmičenjima recitatora.

Milica Radonjić
foto: privatna arhiva

- Sigurna sam da u sebi imam tu neku "crtu" za glumu i uopšte umetnost, a koju ću, nadam se kroz obrazovanje unaprediti i obogatiti. Priliku za unapređenje upravo sam dobila u školi glume i govora u omladinskom pozorištu Dadov, gde rado provodim vreme. Pored glume volim da čitam i pišem. Inspiraciju za pisanje pronalazim u svemu što me okružuje - prirodi, ljudima, osećnjima i događajima. Pisanje mi pruža mogućnost da izrazim svoje misli i ideje, da prikažem svoj pogled na svet. Moje pesme su pobeđivale na brojnim školskim i gradskim takmičenjima. Jedna od njih "Ovo je moj svet", objavljena je u Zbirci pesama "100 mladih talenata". Takođe, mnogo volim da plešem, pevam, da idem u školu i da se družim sa drugarima. Trudiću se da negujem svoju ljubav prema umetnosti i kroz nju ostvarim sve svoje snove.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track