TRADICIONALNI OBIČAJI: AIRPORT GARDEN PROSLAVLJA USPEŠAN ZAVRŠETAK KONSTRUKCIJE PROJEKTA NA NAČIN JEDINSTVEN ZA SRBIJU
Foto: Promo

TRADICIONALNI OBIČAJI: AIRPORT GARDEN PROSLAVLJA USPEŠAN ZAVRŠETAK KONSTRUKCIJE PROJEKTA NA NAČIN JEDINSTVEN ZA SRBIJU

Društvo -

Airport Garden, inovativni projekat Jerry Cateringa i Obelisk Gradnje, s radošću označava završetak nove faze izgradnje stambenog kompleksa na Novom Beogradu- završetak konstrukcije projekta. Sa zadovoljstvom i ponosom zbog postignutog, pozivaju sve da se pridruže proslavi, koja će se održati u petak, 17. novembra, od 14h na samom gradilištu Airport Gardena.

Ova svečanost, koja je već postala tradicionalna za ove investitore, uključuje pečenje vola na ražnju po drugi put ove godine. To pruža priliku budućim stanarima, partnerima, saradnicima, komšijama i građanima da zajedno uživaju u jedinstvenom trenutku. Investitori su već na samom početku projekta istakli važnost srpske kulture i simboliku gostoprimstva prilikom obeležavanja završetka bitnih faza u izgradnji objekta.

Airport Garden
foto: Promo

Ova veličanstvena manifestacija, i pečenje vola na ražnju, bude sećanja na prošla vremena, istovremeno predstavljajući simbol posvećenosti projektu Airport Garden. Investitori su postavili cilj stvaranja prostora koji će pružiti kvalitetan život, udobnost i sigurnost budućim stanarima.

"Pečenje vola na ražnju nije samo gastronomski doživljaj - to je prilika da ujedinimo ljude, proslavimo zajedništvo i simbolizujemo radost uspešne izgradnje. Nastavićemo da i u budućnosti negujemo srpsku tradiciju i gostoprimstvo!" - poručuju investitori.

Airport Garden predstavlja moderni kompleks stanova na ekskluzivnoj lokaciji na Novom Beogradu, sa arhitektonskom impozantnošću, estetskom privlačnošću i funkcionalnom superiornošću. Airport Garden pruža udoban i savremen način života svojim budućim stanarima, koji će se useliti početkom 2025. godine. Renomirana građevinska kompanija Gradina d.o.o. preuzela je ulogu glavnog izvođača radova.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track