U BEOGRADSKOJ PEKARI PRVO SNIMLJENI PACOVI, A SAD SE POJAVILA NOVA GROZOTA! Ova gadost šokirala potrošače: To će neko kupiti FOTO
Foto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

STRAŠNO!

U BEOGRADSKOJ PEKARI PRVO SNIMLJENI PACOVI, A SAD SE POJAVILA NOVA GROZOTA! Ova gadost šokirala potrošače: To će neko kupiti FOTO

Društvo -

Nakon što se na društvenim mrežama pojavio jeziv snimak iz jedne pekare iz centra Beograda na kome su se videla dva pacova koja šetaju pored peciva, sada su potrošači objavili novi snimak iz istog lanca pekare, ali na drugoj lakaciji gde golub jede hleb na polici!

Prvi video-zapis na kome se vide pacovi koji šetkaju pored peciva zgrozio je javnost, a ubrzo nakon toga je lokal bio privremeno zatvoren zbog deratizacije. Međutim, na Instagram stranici serbialive_beograd pojavio se novi video-snimak koji je opet izazvao burne reakcije među kupcima.

- Pozdrav, šaljem Vam snimak iz pekare iz ulice Kralja Milana. Ista ona pekara u kojoj su snimljeni pacovi, sad golub jede hleb koji će neko kupiti - navodi se u objavi na stranici uz video zapis.

pekara, golub
foto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

Na snimku se vidi golub koji gricka hleb na rafu.

Kurir.rs/ A. K.

Bonus video:

02:39

GASTROENTEROLOG ODAO TAJNU KAKO SE NE PREJESTI ZA PRAZNIKE! Trik je u jednom veoma ukusnom, ali i zdravom jelu PECIVO NAJOPASNIJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track