Mladencima poluga od zlata i od babe još 600 kvadrata, plus 50.000 za bakšiš! Pevač za samo 4 pesme uzeo 12.000 evra

Raskošna svadba koja je početkom februara održana u Ljubljani za javnost u Srbiji nije novost, ali mnogima je promakao detalj na veselju od milion evra gledajući novčanice koje su padale svud unaokolo!

Mladoženjina familija nije štedela pa je ženik, koji je tog dana, na svom venčanju, ujedno proslavio i 18. rođendan, dobio na desetine hiljada evra u novcu, zatim zlatnu polugu a od babe još 600 kvadrata kuće! Za bakšiš je bilo odvojeno 50.000 evra, a popularni pevač je na ovoj raskošnoj romskoj svadbi samo za četiri pesme uzeo 12.000 evra!

Ko je ovde mlada a ko svekrva

Međutim, ono što je mnoge zaintrigiralo na snimku bilo je ko je ovde mlada a ko svekrvajer su obe igrale jedna do druge u belim haljinama - mlada u venčanici, a svekrva, inače bivša misica, u bogato ukrašenoj haljini koja je podsećala na svadbenu.

Tik Tok Printscreen, Božić.Uroš KO JE OVDE MLADA A KO SVEKRVA! Lux svadbu ste videli ali ovo vam je promaklo! Ovako izgleda mladoženjina majka, bivša misica VIDEO

Majka 18-godišnjeg mladoženje, čija mlada nije još ni punoletna, nije krila zadovoljstvo snajkom lepoticom a posebno činjenicom da se između nje i njenog sina "desio magnet" iako je za nevestu dato 100.000 evra.

Kurir.rs/SĐP/TikTokBožić.Uroš

Bonus video:

Kurir TV KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA