"UPOZNALA ČAČANINA PREKO APLIKACIJE, PA PREŠLA 9.000 KILOMETARA" Čudesna ljubav: Posle dva dejta i tri godine stupili u brak
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

"UPOZNALA ČAČANINA PREKO APLIKACIJE, PA PREŠLA 9.000 KILOMETARA" Čudesna ljubav: Posle dva dejta i tri godine stupili u brak

Društvo -

Ljubav je ono što srce oseća, a razum ne može da objasni. Možda ova rečenica najbolje objašnjava ljubavnu priču mlade Zambijke Patricije Kuande i Čačanina Milije Radojičića.

Upoznali su se online i ubrzo, nakon dva sastanka, svoju ljubav krunisali brakom.

Patricija Kaunda Radojičić je za Kurir televiziju otkrila detalje zbog kojih je napustila rodnu zemlju i preselila se u Srbiju, koja joj je bila udaljena više od 9.000 kilometara:

02:25

UPOZNALA ČAČANA PREKO APLIKACIJE, PA PREŠLA 9.000 KILOMETARA Čudesna ljubavna priča: Ovo joj se posebno dopada u Srbiji

- Upoznala sam muža na jednoj aplikaciji, a nakon tri godine pričanja sam došla u Srbiju prvi put. To je bilo 2019. godine, a 2022. godine dolazim ponovo u Srbiju i to na venčanje. Sada sam pravoslavac jer je mom muži meni veoma bitno hrišćanstvo. Sada svake nedelje idemo u manastire, a moja iskustva su prelepa. Manastiri su prelepi, poseduju mir.

Srbija joj se jako dopada, kaže da se ovde živi bolje nego u Zambiji:

- U Srbiji mi se sviđa predivna infrastruktura, a Čačak ima predivne ljude, ukusnu hranu, ljubaznost. Kada mi treba pomoć, pitam osobe i one mi pomognu. Srbi su porodični ljudi, to je još jedna stavka koja se meni jako dopada, jer sam i ja takva. Od hrane sam naučila da pripremam sarmu, a obožvam da jedem punjenu papriku.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

00:55

UŠAO SAM U BRAK KAO PAPUČAR! Voja Nedeljković iskreno progovorio o odnosu sa suprugom i o ŠOKANTNOM DOGAĐAJU ma njihovom venčanju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja